Kosmetiikkaa kesälaitumille!

Moi,

Tässä tulee CinCinin ensimmäinen kosmepostaus, mutta ei suinkaan viimeinen. 🙂 Pidin aikanaan Luonnonkaunis -nimistä luonnonkosmetiikkablogia Vihreä Lanka -lehden nettisivuilla, joten luomu on erityisen lähellä sydäntä, mutta tärkeintä on toki hyvä tuote. Ajattelin näin alkuun esitellä teille mun tän suven lempituotteet. 🙂 Siis aivan basic-jutut. Mulla on luonnonkihara, hieman karkea hiuslaatu sekä rasvainen iho, joten nuo alla olevat toimii kuin häkä ainakin meikäläisellä. Ja eikun kirmaamaan kesälaitumille ja nauttimaan  skumpasta, kavereista, helteistä, ukkosista, sateista, Ja Ja Ja Ja…!

Kasvot: Luomuvoide, jossa on hento ruusun tuoksu. Palauttaa kosteuden ja kimmoisuuden kesänassulle rasvoittamatta.
Silmät: Snowcrystalin törkeän hyvä ripsari, jossa on irtokuituja, jotka kiinnitetään ripsiin. Ja voilá: Katse on runsas ja  dramaattinen, eikä muuta silmämeikkiä välttämättä tarvitse.

Kynnet: Lumenen herkkukarkkisävyt kesäkäsille ja -jaloille! Näitä sävyjä rakastaa myös 5-vuotiaani, jolla on joka kynsi eri värinen.  UV-suoja estää sävyjen haalistumista. Tuotteissa ei ole käytetty formaldehydiä, tolueenia tai DBP:tä. 🙂

Vartalo: Raikkaan tuoksuinen, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä  karpaloa sisältävä  kiinteyttävä vartalovoide.

Hiukset: Argan-hoitoöljy silottaa ja kiillottaa . Omega-3-, Omega-6- ja Omega-9-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Ei hajuaineita, parabeeneja eikä sulfaatteja. Lisää pieni määrä hoitoöljyä kämmenelle ja levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Älä huuhtele.

Share:

Vastaa