Päivän asu!

Zau,

Olin eilen melkein koko päivän erään tv-ohjelman kuvauksissa ja ehdin vasta nyt päivittää kuulumisia. En valitettavasti ennen syyskuuta voi paljastaa, mistä on kyse, mutta hauskaa oli! Kuvasimme Kaivarissa ikuisen tulen patsaan luona juuri, ennen kuin ukkonen jyrähti ja taivas repesi. Oli kyllä upean ja hurjan näköistä. Rakastan kunnon jytinää. Thunderstruck! Tänäänkin on ollut mahtava keli ja vietimmekin koko päivän Kaivarissa puistoillen ja rannalla. Saa nähdä, mitä ensi viikolla on luvassa. 🙂 Olen nyt nelikymppisenä ja etenkin tänä kesänä erinäisten lähipiirissä tapahtuneiden asioiden myötä konkreettisesti tajunnut, miten nopeasti aika kuluu ja miten hauras elämä on.
Siksi haluan juhlia sitä ja naiseuttani, lapsiperhe-elämää, ystävyyttä, KAIKKEA! Koskaan ei tiedä, mikä päivä on viimeinen. Eli jos itse mietit, uskallatko/kehtaatko/viitsitkö/ tehdä sitä tai tätä, niin kannustan tekemään! Et häviä mitään, eikä tarvitse kiikkustuolissa katua! Voit onnistua tai epäonnistua, mutta yrittää pitää aina. Sellaisenkin sananlaskun olen kuullut, että voittaja on häviäjä, joka päätti koittaa vielä kerran. Eli viisivuotiaan tyttäreni sanoin: Tee sitä mitä sydämesi halajaa!

Hetki ennen rajuilmaa.

Trikoomekko ENY(Stockmannilta), neuletakki Merci(Pariisista), kengät Exito, korvikset Indiska.

Kuvaukset ohi ja kotona, huh. Päällä Oscar de la Rentan Pink Label -yöasu. Alla kuva siitä. (Ja salakuvassa viisas tyttäreni:))

Share:

Vastaa