Iho hehkumaan!

Mahtavaa maanantaita!
Arki alkoi, joten tähän väliin kaivataan vähän piristystä. Ja nyt seuraa mainostusta. Huomio: En koskaan mainostaisi blogissani tuotteita, joihin en itse usko ja joita en ole käyttänyt jo pitempään. Mutta siis: Nyt kun syksyn sateet jo piiskaavat maita ja mantuja, on ihanaa jatkaa kesän hehkua iholla näillä tuotteilla. Kahta en nimittäin vaihda: Lumenen Skin Tone Perfector -ihon heleyttäjää, ja St. Tropez Skin Illuminator Gold -kuultovoidetta kasvoille ja vartalolle. Ah, tätä naisena olemisen ihanuutta – ilman sarkasmia tällä kertaa!
1.  Lumenen Skin Tone Perfector ihon heleyttäjä on mielestäni parempi kuin peittävä meikkivoide, sillä se todella saa ihon hehkumaan ja päivettyneen näköiseksi luonnollisesti tukkimatta huokosia. Siis tympeä ja kelmeä naama muuttuu hetkessä säteileväksi ja terveen väriseksi. Ainakin mulle kävi näin. Voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa meikkivoiteen joukkoon, jolloin saa peittävämmän lopputuloksen. Itse käytän ihan sellaisenaan. Löytyy kaksi sävyä 10(Honey Glow) ja 20(Perfect Tan). Itse käytän sävyä 10.
2. St. Tropez Skin Illuminator Gold -kuultovoidetta voi sipaista esimerkiksi poskipäille, dekolteealueelle, sääriin ja käsivarsiin. Piristää ehdottomasti myös pikkumustan kanssa pikkujoulukaudella. Löytyy myös Violet -sävy. Rusketuksen voit hankkia samaisen merkin itseruskettavasta vaahdosta. Merkin tuotteissa on miellyttävä tuoksu, myös itseruskettavissa.
Kuultovoide tuoksuu lähestulkoon hajuvedelle.

Joo, tiedetään, että olen hehkuttanut tätä ennenkin, mutta hyvää ei voi liikaa hehkuttaa!

Tuote huuhdellaan pois vedellä. Ei saa käyttää rikkoutuneelle iholle, eikä kosketuksiin silmien kanssa.

Vastaa