Tyylitsekkaus: Laura Ahola!

   Heips,
   Torstain tyylitsekissä on meikkaaja-maskeeraaja, malli ja tämän vuoden Miss Suomi -kisojen yleisön suosikki Laura Ahola. Näin hän  itse kuvailee tyyliään: Tyylini on klassinen, mutta siinä pitää kuitenkin olla aina joku juju. Pidän paljon asusteista, joilla voi kruunata koko asukokonaisuuden.
    Lempiasusteeni on Armanin käsikoru, jonka ostin New Yorkista talvella. Rakastan myös isoja statement-koruja, jotka kruunaavat asun kuin asun. Harvoin lähden ulos ilman meikkiä, mutta vapaapäivinä saa vain kevyt ehostus riittää. Ulkonäöstäni olen tarkka, johtuen ammatistani ja siitä, että yksinkertaisesti rakastan laittautumista.
    Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Ei ole tiettyä vaatetta, mitä en koskaan käyttäisi, mutta vaatteideni tulee olla aina hyvin istuvia ja oikean kokoisia. Ja tietysti korostaa vartaloni hyviä puolia.
    Mun arvio: Laura on kansainvälisen tason edustuskaunotar, joka hurmaa upealla ulkonäöllään, hyvällä käytöksellään ja iloisuudellaan. Tyylissään Laura pelaa ehkä hieman liian varman päälle, joten jotain persoonallisempaa ja rohkeampaa joskus hänen päällään toivoisin näkeväni. Esimerkiksi räväkkä rokkityyli tai muutama rockhenkinen asuste pukisi lady- Lauraa hyvin!
   Maximekko Vero Moda, takki Sunny’s, kengät Sunny’s, koru Englannista, laukku LV Neverfull MM


   •   

  Vastaa