Tyylitsekkaus: Sara Chafak!

Hei,
Maanantain tyylitsekissä on Miss Suomi 2012 Sara Chafak. Näin hän itse kuvailee tyyliään: Olen mielialapukeutuja, jolla on monta tyyliä. Toisinaan haluan olla supernaisellinen, toisinaan taas rockhenkinen poikatyttö. Hehkeä haluan olla aina.
Ostan paljon randomvaatteita, välillä todella outoja ja erikoisia, uniikkeja yksilöitä, jotka odottavat vaatekaapissani oikeaa hetkeä. Kaupalla tai merkillä ei ole väliä, kunhan vaate on omannäköinen.  Aina kun lähden ovesta ulos, olen tavallaan töissä, joten ei ole sama, mitä päälleni pistän. Ajattelen myös niin, että olen vain kerran nuori, joten mielestäni kannattaa laittautua, kun vielä voi. Ja jos on mitä näyttää, niin miksei sitä näyttäisi?
Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Vanhoja pieruverkkareitani, jotka ovat ajalta, kun pelasin fudista, HJK:ssa. Ne ovat kyllä ihmeen hyvässä kunnossa vielä, mutta ei niitä silti kehtaa pitää julkisesti.
Mun arvio: Kun omistaa yhtä jumalaisen vartalon kuin Sara, voi päälleen huoletta pistää mitä vain. Sara edustaa aina tyylikkäänä, tyylimokia ei tämän tytön päällä ole koskaan nähty.

Saran Dubaista ostettu mekko on merkkiä Miss Selfridge. Kengät ovat Zarasta. Joskus Sara myös lainaa poikaystävänsä Tuomaksen vaatteita, kuten sortseja ja t-paitoja, jos on tämän luona yökylässä. 

Vastaa