Tyylitsekkaus: Marja Hintikka!

Heips,
Dancing on Ice -kisaa juontava Marja Hintikka analysoi tyyliään näin: Tyylini kulmakiviä ovat hyvät, yleensä mustat farkut. Äitiysaikana olen tykännyt stretch-kankaasta, koska vartaloni on ollut muutosprosessissa. Puoli seitsemän -ohjelmassa stailistini on ollut kuusikymppinen Yle:n Jussi-palkittu puvustaja Pentti. Hänellä on uskomaton silmä ja hän on hankkinut minulle muun muassa istuvimmat farkut ikinä. Lunastin ne heti omaksi. Kun meillä oli ohjelmassa muotiviikko ja vieraina huippubloggareita,  he kyselivät ihmeissään, että kuka mua stailaa ja ihmettelivät kun vastaus oli: Yks Pena! Mutta totuushan on, että ammattitaito  ja intohimo eivät ole kiinni iästä. 
Etsin jatkuvasti unelmieni saappaita. Fantasioin saappaista, jotka ovat korkeat, mutta eivät niin korkeat, ettei niillä pystyisi juoksemaan. Tykkään korkeista koroista, mutta samalla pitää pystyä liikkumaan. Kenkien pitää näyttää hoteilta, mutta mahdollistaa samalla liikkuvuus.
Rakastan myös kuviollisia huiveja. Provosoivat printit ja vintagebändipaidat ovat myös ehdottomasti juttuni. Eräs suosikki on Wonder Woman -paita. Hyvä t-paita, farkut ja nahkarotsi sekä buutsit, saappaat tai korkkarit – siinä se on.  Uskon myös, että ihmisen tyyli, samoin kuin identiteetti ja persoonallisuus kehittyvät elämän aikana. Sitä pitää kunnioittaa ja kuunnella. Odotan innolla, miltä näytän kuusikymppisenä. Ihailen Aira Samulinia siitä, ettei hän koskaan ole tinkinyt tyylistään.
Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Stringibikinejä! Annan pisteet niille, kenellä on pokkaa pitää niitä, itselläni ei olisi. En myöskään käyttäisi purjehduskenkiä tai baskeria.
Oma arvio: Marja on rohkea ja ennakkoluuloton pukeutuja, joka ei valitse aina sitä helpointa vaihtoehtoa. Hän on kiinnostunut muodista ja se näkyy hänen omintakeisissa vaatevalinnoissaan.

Kengät Nizzasta, AllSaints -mekko Pariisin alennusmyynneistä, mies valitsi. Iltalaukku on lahja anopilta. Tapasin Marjan Nelosen pressissä  viime viikon torstaina.

Vastaa