Tyylitsekkaus: Sauli Koskinen!

Hohoi,
Tämä on ensimmäinen postaukseni Indiedays Inspirationin perheenjäsenenä. Tuntuu juhlalliselta! Olen niin iloinen ja kiitollinen päästessäni mukaan tähän superjoukkoon! 
Mutta siis asiaan. Minulta on pyydetty lisää julkkisten tyylitsekkauksia, joten tässä tulee!
Tapasin torstaina aina niin hurmaavan ja hyväntuulisen Sauli Koskisen Nelosen syyspressissä. Näin Elle-lehden vuoden 2012 parhaiten pukeutuvaksi suomalaismieheksi valittu Sauli kuvailee tyyliään:
Tykkään pukeutua hyvin ja mietin asuni aina tarkkaan. En satsaa määrään vaan laatuun. Päälläni olevan puvun takin shoppasin elämäni ensimmäistä kertaa nettikaupasta. Etsin sähkönsinistä pukua ja tämä oli lähimpänä sitä. Nettikaupan nimeä en kyllä valitettavasti muista. Eniten rahaa minulla menee laadukkaisiin nahkatakkeihin. Nyt olen ollut jo kuukauden Suomessa, enkä ole ihme kyllä ostanut mitään vielä. Ostan mieluummin Losista, sieltä saan harvinaisempia kuteita halvemmalla. Panostan myös asusteisiin ja tuunailen välillä vaatteitani omannäköisiksi. Oma tyyli-ikonini on Johnny Depp. 
Tätä en koskaan pukisi päälleni: Miesten suoralahkeisia perusfarkkuja. Näytän niissä vieläkin lyhyemmältä!  Enkä Crocseja!
Oma arvio: Sauli omaa luontaisen tyylitajun ja osaa pukeutua korostaen parhaita puoliaan. Hän on varsinainen tyylikameleontti, jolla on silmää asusteille. Ja paljon on tapahtunut vuodesta 2007, kun Sauli astui takatukkineen ja skeittihenkisine vaatteineen BB-taloon!
t.Mia

Italialaiset käärmeennahkakengät pikkuliikkeestä Losista, Kill City -merkkiset  farkut Melrose Avenuelta, takki nettikaupasta, en muista nimeä.


Arvostan suuresti kommenttiasi!