Vinkit trendikkäisiin syyskampauksiin!

Hei,

Kävin viikko sitten Marsaanan Showroomilla, jossa paikalla oli musiikkimaailman tähtien ja kuninkaallisten hiusstailaajana tunnettu Nadja Jarrah Aalto, joka antoi vinkit nopeaan ja trendikkääseen syyskampaukseen:

1. Twistit ja loopit, jotka ovat olleet jo viime syksystä asti muotia punaisella matolla etenkin pitkähiuksisten tähtien parissa. Ideana, että osa hiuksista kieputetaan ja kiinnitetään esimerkiksi ylös tai sivulle. Tukkaa saa kieputtaa mitä mielikuvituksellisimpiin asetelmiin. Hätäponnaritkin ovat ok.
2. Letit ovat trendikkäitä ja niitä näkee sekä poninhännissä että vapaana: myös pienemmät lettikuviot ovat edelleen suosittuja. 

3. Iso tukka on taas in. Pehmeät linjat sekä isot muodot ovat vahvoja trendejä. Pyöröharja on paras apuväline föönaamiseen. Tupeeraus on pop ja hiuspuuteri hyvä apuväline siihen.

4. Ampiaispesänutturat. Esimerkiksi banaaninutturat, jonka alla voi olla kiharapohja jotta nuttura näyttää isolta ja pyöreältä, aivan kuin ampiaispesältä.
5. Wet Lookin voi toteuttaa vahalla, öljyllä tai hiusrasvalla. Jos tukka on likainen, tämä look toimii, varsinkin vahvan meikin kera.
6. Kiharat ja laineet tehdään esimerkiksi ghd:n eclipse-suoristusraudalla nopeasti ja kätevästi.

Arvostan suuresti kommenttiasi!