Exuviance-kasvohoidossa!

Hei,
Olin maanantaina Marsaanalla ihanassa tilaisuudessa, jossa esiteltiin AHA-hapon kehittäjän Exuviancen uutuustuotteita ja tehtiin koehoito kasvoille. Ja kukapas ilmoittautuikaan heti vapaaehtoiseksi koekaniiniksi, jollen minä! 
Hoito oli erittäin hyvä, eli voin suositella. Ensin ihoni puhdistettiin. Sen jälkeen se kuorittiin hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista. Kuorinnan jälkeen iho syväpuhdistettiin hieromalla samalla kevein liikkein. Sitten kasvoilleni laitettiin ”kultanaamio”, joka poltteli hassusti ja tuntui samaan aikaan jääkylmältä. Voin kertoa, että tuntemusten mukaan ainakin JOTAIN siellä ihossa tapahtui! Naamion poistamisen jälkeen kasvoille levitettiin loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide. Hoidon jälkeen ihoni oli raikas ja hohtava. Katso vaikka itse!!!
Ja nyt uuden raikkaan ihon myötä päätin pistää vihdoinkin – miljoonannen kerran – myös elintapani remonttiin. Eli tiukkaa treeniä, runsasta vedenjuontia ja vähemmän viinillä läträämistä tiedossa. Sounds boring, I know, mutta tarvitsen lisäenergiaa jostain tähän harmauteen. Välillä tuntuu kuin olisin sellainen jättimäinen väsynyt möhkäle, joka ei jaksa kuin maata sohvalla ja suorittaa pakolliset hommat. Tällä kertaa remontti ei jää vain haaveeksi ja muutos tulee olemaan pysyvä, promise! En tavoittele kuuta taivaalta, vain parempaa ja kevyempää olo niin henkisesti kuin fyysisesti. Olenhan jo 40 +…Lisää tietoa kuntoremontista tulossa pian! Onneksi pian pääsee myös Thaikkuihin, valoa ja aurinkoa, IHANAA ELÄMÄÄ!!!

Exuviancen Age Reverse -sarja täydentyy uudella 24 H HydraFirm -voiteella, joka esiteltiin myös tilaisuudessa. 

Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi.

Ihoni hoidon jälkeen. No make up. 
Exuviancen ruotsalainen edustaja sekä hoidon tehnyt Erja Lätti-Vehkaluoto EL-Salongista.

Terveellistä välipalaa.

Vastaa