Kaksi julkkista ja yhdet häät!

Tunnelmia viime heinäkuulta…
No niin, tulipa oltua tämmöisessäkin mukana häävalokuvaajan ominaisuudessa. Rita Tainolan tapaan voisin todeta, että hyvä ystäväni Teuvo Loman pyysi minua mukaan ohjelmaan jne. Viralliset potretit otti toki ammattikuvaaja, mutta olin mukana taltioimassa jännittävää päivää, jossa Tiia ja Tuukka vihittiin siis metromatkan aikana. Itse hääjuhla oli sitten perinteisemmin hotellissa. Jakso tulikin jo ulos LIV :iltä muutama viikko sitten. En muuten edes nähnyt sitä, eikä Ruutu.fi:stäkään jälkikäteen jostain syystä näe, hmph!

Miltä teistä kuulostavat häät metrossa? Omasta mielestäni eksoottiselta, mutta toisaalta myös urbaanilta ja erilaiselta. Miksipä ei, vai mitä? Häät suunnitteli siis tuo ihana tehokaksikko Teuvo ja Niko, jotka muun muassa koristelivat hääpaikan, lauloivat parille serenadin ja hauskuttivat koko kuvausryhmää. Lisäksi  Teuvo oli suunnitellut morsiamen upean mustavalkoisen puvun ja ommellut siihen valkoisia perhosia. Kaiken kaikkiaan oli  hauska päivä, vaikka voisi kuvitella, että se hieman omia häätunnelmia rasittaisi, kun koko ajan joku huutaisi ”poikki” ja ”otetaan toi kohta uudestaan”,  ”suudelkaa vielä kerran kameralle”, jne.

Itse muuten menin naimisiin vuonna 2004 Seurasaaren Karunan keskiaikaisessa puukirkossa. Jatkot olivat Seurasaaren kesäravintolassa. Kyllä – olen perinteisten häiden ystävä, enkä kaipaa tv-kameroita mukaan, mutta kukin tyylillään. Ja musta toi metron oranssi on loppujen lopuksi aika kitsch ja omalla rosoisella tavallaan lämminhenkinen. Kyllä oli metrovaunu kokenut melkoisen muodonmuutoksen tällä kertaa!

Minä ja pojat. Eli perinteinen fanikuva.

Näin muutetaan metro juhlapaikaksi.

Wedding planner.

Alttari ja kuvausryhmää.

Harjoitusserenadi kuljettajalle.

Upeat kukat.

The Suudelma.

Vastaa