Lippuarvonta huikealle äänishow – ja stand up-keikalle!Maanantai-aamun piristykseksi arvon liput tänne:
Huimat 10 000 ääniefektiä hallitseva amerikkalainen tähtikoomikko ja näyttelijä Michael Winslow saapuu yhdistetylle äänishow- ja stand up -keikalle Helsingin Kulttuuritalolle perjantaina 8.11.2013. Michael Winslow on esiintynyt peräti 30 elokuvassa, joista esimerkkinä mainittakoon Spaceballs ja Gremlins – Riiviöt. Ennenkaikkea hänen maineensa perustuu legendaarisiin Poliisiopisto-elokuviin, joissa hän näytteli veijarimaista, esimiehiä ja rikollisia höynäyttävää Larvell Jonesia 1980- ja 1990-luvuilla.

Winslow’n matka kansainväliseen tähteyteen on vertaansa vailla. Lapsuuden kotiin ilmavoimien tukikohtaan Fairchildissa Washingtonissa ei saanut tuoda ystäviä, joten Winslow keksi mielikuvitusystäviä ja ääniä saadakseen ajan kulumaan. Löydettyään kutsumuksensa viihdetaiteilijana hän liftasi Los Angelesin Venice Beachille ja oli jopa koditon voittaessaan viimein palkinnon Chuck Berrisin The Gong Show -ohjelmassa. Palkinnoksi kuitatun 516,32 dollarin turvin mies pääsi pois kadulta ja kykeni hankkimaan auton päästäkseen esiintymään kaupungin lukuisille klubeille. Lopulta ohjaaja Hugh Wilson ja tuottaja Paul Manslanski näkivät Winslow’n lämmittelemässä yleisöä ennen Count Basie Orchestran konserttia Long Beach Theaterissa. Tästä lähti liikkeelle Winslow’n kansainvälinen menestystarina. Hän on mm. ainoa näyttelijä, joka on esiintynyt jokaisessa seitsemästä Poliisiopisto-elokuvasta.

Esimerkkeinä Winslow’n massiivisesta ääniefektien valikoimasta voidaan mainita mm. Jimi Hendrixin kitarasoolo sekä Led Zeppelinin Robert Plant ja Jimmy Page. Lavalla on todistettu myös uskomaton kahden minuutin katkelma elokuvasta Star Wars – Tähtien Sota, johon Winslow tekee samanaikaisesti kaikki äänet: ihmisten, olentojen, laserien, rakettien ja räjähdysten.

Edellisellä Suomen vierailullaan helmikuussa 2012 Winslow viihdytti yleisöään esityksen lopuksi Glorian aulassa, jossa hän imitoi muun muassa lentokoneen, ruokakaupan ja rautakaupan tilanteita.

Winslow on esiintynyt Suomessa kahdesti Kulttuuritalolla sekä viimeksi Kulttuuriareena Gloriassa Helsingissä helmikuussa 2012.

 ”Winslow on hämmästyttävän hyvä imitoimaan melkein mitä tahansa – erityisesti ääniä, jotka eivät ole inhimillisiä tai ihmisperäisiä. Kuten kassakoneita, kärpäsiä, radioita, sähkökitaroita tai tyhjänä pyöriviä vessapaperirullia.” – Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 1.3.2012.http://www.michaelwinslow.nethttp://www.suomenstandupclub.fihttps://www.facebook.com/suomenstandupclub

Esitystiedot:Michael Winslow – man of 10.000 sound effects!Kulttuuritalo, Helsinki
Pe 8.11. klo 19:00
Ei ikärajaa

Liput 32,50 € – sis. toimitusmaksua 2,50 €www.lippu.fi
Puh. 0600-900 900 (€ 1,98 / min + pvm)
Lipunmyynti alkaa tiistaina 13.8. kello 09:00


Arvon 2×2 -lippupakettia. Ja vastaamalla kommenttikenttään, miksi liput kuuluvat juuri sinulle, voit saada ne! Toimi nopeasti!Vastaa