Vartalohoito Helsinki Day Spa:ssa!

Moi,
Maanantai alkoi Helsinki Day Spa:ssa My body time – vartalohoidon parissa. Olinpas ollut kaukaa viisas, kun olin sen juuri eiliseksi päiväksi varannut. Olin meinaan to-del-la-kin hemmottelun tarpeessa.  NIIN ryytynyt työviikonlopun ja ties minkä jäljiltä, että hyvä kun jaksoin tuonne hoitoonkaan raahautua. Flunssan oireita, uupumusta…kaamosväsymystä…olisin vain halunnut nukkua…näitä päiviä…

Mutta! Onneksi menin, sillä nyt ihoni on päästä varpaisiin virkistynyt, kosteutettu ja unelmanpehmeä. Hoitoni teki erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen Jenni Tarkiainen (ei sentään Vartiainen, heh). En ole kovin kotonani alasti hierojan pöydällä, mutta hän osasi hommansa ja sai minut tunteman oloni rennoksi ja miellyttäväksi. Miten te muuten suhtaudutte alastomuuteen ”julkisilla” paikoilla? Onko ihan piece of cake, vai nolostuttaako hieman? Itselläni vaihtelee fiiliksen mukaan. Yleisesti ottaen olen sinut kroppani kanssa( joo, voisin toki hieman kaventua, omata vähemmän sellulliittia, jne)  ja sen kanssa, että olen nelikymppinen synnyttänyt nainen, joka ei voi enää näyttää parikymppiseltä. Elämän jäljet ovat kropassa ja ne ovat kauniita. No niin, mutta itse hoitoon:

1. Ensin ihoni kuorittiin Dannen tuotteilla. Kuorintavoiteessa oli aprikoosinkiviä, jotka kihelmöivät iholla. Kuorinta tuntui virkistävältä, suloiselta, yksinkertaisesti ihanalta!

2. Seuraavaksi Jenni levitti soluja uudistavan ja aineenvaihduntaa kiihdyttävän voiteen kuoritulle iholleni. Ja hieroi samalla taivaallisesti hartioita, niskaa ja yläselkää sekä kädet ja jalat.

3. Sitten oli vuorossa Dannen body sculpting cremen laitto ”ongelma-alueilleni”, eli keskivartaloon ja peppuun+reisiin ja kääriminen ne sitten siistiin haudepakettiin. Minut peiteltiin kolmen paksun pyyhkeen sisään ja jäin hautomaan…

4. Jäin kymmeneksi minuutiksi huoneeseen lepäämään ja odottamaan hauteiden poistoa. Lopuksi Jenni tuli takaisin ja poisti hauteet ja kuivasi ihoni. Nousin hoitopöydältä, kääriydyin ylelliseen kylpytakkiin ja siirryin loungen puolelle. Koko hoito kesti 90 minuuttia ja maksoi 162 euroa. Itselläni onnekkaalla oli lahjakortti hoitoon, joten en pulittanut penniäkään. Mutta olisiko hoitolakokemus tuon 162 euron arvoinen? Hmmm… aika kallista, mutta jokainen tietenkin päättää mihin rahansa käyttää. Itse käytän ylimääräiset mieluiten omaan hyvinvointiini ja pihistän sitten jostain muusta. Eli kyllä voisin maksaa tuosta hoidosta 162 euroa, ainakin joskus. Olen maailmalla ollut huippukylpylöissä ja kyllä ne hoidot sielläkin maksavat pitkän pennin. Mutta jos vertaan kokemuksiani esim. Marbellassa, Kuala Lumpurissa tai Bangkokissa, niin kyllä Helsinki Day Spa mielestäni pärjäisi kansainvälisessä vertailussakin. Marbella Club -hotellin Thalasso-Spassa esimerkiksi oli ruotsalaisia työntekijöitä, joten aika samantyyppistä palvelua sieltäkin sai. Kulttuurierot kasvavat kun mennään esimerkiksi Aasiaan, joten yliystävällistä ja kumartelevaa palvelua on turhaa täällä pohjolassa tai edes Etelä-Euroopassa odottaa. Asiallista ja tarpeeksi hyvää kuitenkin. Missä päin maailmaa muuten sinä olet saanut parhaan spa-kokemuksesi?

Helsinki Day Spa:ssa kasvo – tai vartalohoidon saa siis valita omien tarpeidensa mukaan. Itse halusin tällä kertaa vartalohoidon ja tietenkin muokkaavan sellaisen, koska sellainen oli tarjolla. 

Hoidon jälkeen oli ihanaa istuskella viihtyisässä loungessa ja nauttia appelsiininkukka- ja jasmiiniteetä sekä terveellisiä snackseja, kuten kuivattuja aprikooseja, taateleita, manteleita ja luumuja.Todellinen hemmotteluhoito ihanassa miljöössä, voin todellakin suositella! Ps. Kuvat by Mia ja Helsinki Day Spa

Hoidon jälkeen olo on uudestisyntynyt…no ainakin hetken. 🙂

Vastaa