D&G:n kukat vai Pradan leopardit?

Hiphei,
Pr-toimistot on taas koluttu viime ja tällä viikolla pressipäivien merkeissä. Kaikkea uutta kivaa löytyi ja laitankin löytöjäni tänne blogin puolelle ihan pian. Oli vain ensin ihan pakko tehdä arskapäivitys, sillä löysin nämä kahdet ihanuudet Pr-toimisto Promodesta ja sekosin hetkellisesti. What´s new…? Olen siis lähdössä maanantaina kuudeksi viikoksi Aasiaan ja uusia arskoja tekisi taas mieli. Bangkokista tai Singaporesta saatan kyllä löytää myös jotain kivaa…no, nämä olivat kenties Helsingin parasta antia, minulle siis. Mulla on iso ja päättäväinen pää, joten aurinkolasienkin pitää olla isot. Ja näyttävät. Ja persoonalliset. Ja laadukkaat. Ja ja ja ja….!

Dolce & Gabbana lanseerasi nämä hyvin feminiiniset ja romanttiset kukkalasinsa toukokuussa. Ruusut nimittäin ovat suunnitelijakaksikon lempikukkia. Näissä tulee kukkea olo!

Ovh 436e. Hups!

Devil wears Prada..no ei sentään.

Nämä eksklusiivisen malliston Pradat tuntuvat heti omilta. Harmi vaan, että A) nämä ovat silmälasikehykset, joten joutuisi tilaamaan optikolta aurinkolasilinssit. B) Näitä ei kuulemma myydä Pohjoismaissa. No, ehkäpä sitten Aasiassa…. Ps. Näissä kuvassa olevissa ei ole vahvuuksia.

Ovh 326e.

No, ainahan voi haaveilla…


Vastaa