Gekkopaniikki hotellihuoneessa!

Hei,
Kaksi päivää putkeen on satanut täällä J.W.Marriott Phuket Resort & Spa:ssa. Aluksi tuntui, että olemme tulleet paratiisiin (olemme kyseisessä hotlassa neljättä kertaa), mutta täytyy sanoa, että kun sataa, niin eipä täällä ole paljoa muuta tekemistä kuin syödä ja maata katoksen alla kirja/läppäri sylissä. Tai mennä rannalle katoksen alle hierontaan, mutta siihenkin kyllästyy viikossa, uskokaa pois. En tietenkään haluaisi olla Suomessa juuri nyt, mutta aurinko saisi jo pikkuhiljaa tulla täälläkin esiin. Hotellissa on onneksi loistava lasten leikkihuone, jossa Lumi viihtyy ja me saamme ”omaakin aikaa”. Koitan kirjoittaa romaaniani vaihtelevalla menestyksellä. Juuri nyt on hieman writer´s blockia havaittavissa…
Hieman matalapainetta havaittavissa täällä siis. Joka tapauksessa hotelli on yhtä ihana kuin ennenkin ja sänkykin kolme metriä leveä, joten nukumme siinä makeasti koko perhe. Ruoka on taivaallista ja joogaa/pilatesta/tennistä/uintia on tarjolla niin paljon, kuin sielu sietää.(paitsi sateella) Pieni ötökkäpaniikki tosin iski eilen, kun huoneeseemme oli pujahtanut pieni gekkolisko. Niitä on täällä joka paikassa, eivätkä pienet yksilöt ole ihmiselle vaarallisia, mutta ne voivat kyllä purra, jos niitä uhataan. Joten käsin niitä ei kannata hätistella seiniltä/katosta alas. Soitin heti hätäpuhelun respaan ja sieltä tuli gekkomies, joka teki 45 minuuttia töitä, jotta sai tuon hätääntyneen eläimen ulos täältä. Pelkään hysteerisesti kaikkia ötököitä ja vahdin silmä kovana, liikkuuko otus sillä aikaa kun odotimme pelastusjoukkoja. Ja liikkuihan se. Mutta onneksi lopulta löytyi verhojen väliin piiloutuneena.  Onneksi ei sängystä kesken unien. Yök!!! Ja toissa päivänä uimme hurjassa aallokossa, jonka jälkeen löysin hotellihuoneestamme viestin, että alueella on havaittu viisimetrinen suolavesikrokotiili. Meressä uimista ei kuulemma suositella, ennen kuin otus on löytynyt. Nice. 
Toivon hartaasti, että aurinko suvaitsee tulla esiin, kun lähdemme ylihuomenna neljäksi päiväksi Koh Phi Phi -saarille. Siellä on nimittäin aika ankeaa olla sisällä bungalowissa, jos vain sataa. Anyways, aurinkoa mieliin ja sydämiin!!!

Hotellin yleisiä oleskelutiloja.

Sunset ceremony hotellin aulassa.

Aurinkoisena päivänä tämä näyttää vielä upeammalta. Nyt auringonlaskua ei näy.

Nice dinner.
Lumi katselee eternity poolia.
Mai Khao-ranta pilvisenä päivänä.

Delin edustalla oleva allas. Ulkotulet sytytetään noihin lyhtyihin illalla, kun ei sada.

Vastaa