Tyylitsekkaus: Anne Kukkohovi!

Hei,
Tänään tyylitsekissä lumoava ja aina freesi malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi. Näin hän kuvailee tyyliään: Tyylini kulmakivet ovat laatu ja naisellisuus. Viihdyn “glam” mekoissa yhtä hyvin kuin kulahtaneissa farkuissa, mutta jätkämäistä minusta ei saa tekemälläkään. Myös detskut ja asusteet ovat ajan myötä tulleet tavaksi jalostaa omaa tyyliä. Itse koen, että kun olen tällainen eloveena, pitää kokonaisuutta rikkoa jollain särmällä. Ostan nykyään vähemmän, mutta laadukkaampaa. 

Jos pitäisi valita yksi lempiväri ja -materiaali, niin se olisi musta nahka. Sillä pääsee pitkälle ja se on aina ajaton. Tällä hetkellä lempimerkkini on Isabel Marant ja arjessa sellainen pikkuisen boheemi ja räjähtänyt tyyli, jonka viimeistelen upeilla korkkareilla. 

Mietin tosi vähän pukeutumistani ulos lähtiessä. Menen aina intuition mukaan, vaikka olisi kyse isosta gaalasta! Tulee vain fiilis, että juu, tuon mekon laitan ja en uhraa sille sen enempää ajatusta. Tai voi olla tilanne, että tuntuu että kaapista uupuu jotain ja hankin sen suht extempore – jos kukkaro vain sallii. Olen nopea pukeutuja. Ja ostaja. 🙂 Vuositasolla kulutan vaatteisiin tonnitolkulla, ehkä se piisaa…ja voi olla hyvin kuukausia, että en osta yhtään mitään

En laittaisi päälleni mistään hinnasta liian pientä tai liian isoa vaatetta. Ne eivät imartele suuntaan eikä toiseen. Oma arvio: Anne on muodin ja ulkonäön ammattilainen, joten hän on miettinyt tyyliään varmasti enemmän kuin tavallinen pulliainen. Annelle sopii moni tyyli, ja hän näyttää aina viimeistellyltä ja upealta. Ammattilainen kun on.

Annen upea mekko Kauppakeskus Kaaren avajaisissa: http://juljafinland.com/

Mekko sivusta/takaa.

2 Comments

  1. Lady of The Mess
    marraskuu 1, 2013 / 9:12 am

    Anne on upea – muutenkin kuin vain ulkonäöltä ja tyyliltä – hänellä on terveitä mielipiteitä!

  2. Mia Malmi
    marraskuu 2, 2013 / 12:11 pm

    Kyllä, ehdottomasti samaa mieltä!

Vastaa