Dr.Hauschkaa!

Hei,
Vietin eilen kivan illan Dr.Hauschka-kosmetiikkabrändin maahantuojan järjestämässä tilaisuudessa Kilta-Salissa Kampissa. Olen ollut merkin fani jo pitkään, sillä pyrin käyttämään luonnonkosmetiikkaa mahdollisimman paljon ja Hauschkalla on korkealaatuiset tuotteet. Ihonhoitotuotteiden ohella käytän runsaasti myös heidän värikosmetiikkaansa.


Illan ohjelmassa oli Ira Kaspi & Peter Engberg Duon jazzia, Minttu sekä Ville -show Minttu Mustakallion ja Ville Virtasen esittämänä, sekä mukavaa seuraa ja tanssia Dj-musiikin siivittämänä. Makunautinnoista vastasivat Kilta-Salin herkulliset luomutarjoilut(voin todellakin suositella) ja Bioviinin viinit. Ilta jäi mieleen tyylikkäänä kokonaisuutena ja tilaisuus päättyi jo klo 23, mikä sopi allekirjoittaneelle ihan hyvin, sillä olin ollut Nelosen pressissä torstaina ja juonut jonkun verran lempijuomaani, eli ilmaista sellaista (viiniä) ja olin eilen suoraan sanoen aika raato. Jaksoin kuitenkin iloitella vielä kakkosillan hyvässä seurassa( hieman vähemmän viiniä,heh) ja aloitinkin tänään taas kunnollisen elämän kurinpalautuksineen Motivuksen jumpassa.

Illan juonsi upea Satu Tuomisto, joka on Dr.Hauschkan kasvo Suomessa ja vannoo merkin nimeen.

Omat suosikkituotteeni merkiltä ovat ruusuvoide kasvoille ja Sitruuna vartalovoide.

Illan kynnet.

Tilaisuudessa esiteltiin myös uudistuneet pakkaukset.
Mekko: Nanso, karvaliivi Tukholmasta. Ja pääsin ulkoiluttamaan ensi kertaa Singaporesta hankittua LV:n Neverfulliani.
Vasemmalla rakas ystäväni, kaasoni ja lapseni kummitäti Anu. Ei me olla hullumpia nelikymppisiksi!

7 herkullista ruokalajia ansaitsevat erityismaninnan. Asialla oli Kilta-Salin oma catering ja herkkuja oli sienikeitosta cesar-salaattiin ja hampurilaisiin.

Vastaa