Help me, Jennifer Aniston!

Moiccu,
Jennifer Aniston kutsui minut ja muutaman muun bloggaajan eilen Teatteriin. Tai no, hänen osaomistamansa kampaamobrändi siis kutsui. Joka puolella oli kylläkin pahvi-Jenejä, joten melkein tuntui, kuin HÄNkin olisi ollut paikalla.
Kyse oli siis kampaamobrändi Living Proofin Suomen pään lanseerauksesta. Ravintola

Teatterissa oli kyseisen tukkafirman ihmisiä jenkkilästä esittelemässä tuotteita (linkin takaa löytyy lisäinfoa). Iltaan kuului myös musiikkia ja  mukaan sai minikokoisia Living Proof -tuotteita testiin. Brändin kansainvälinen kouluttaja Colleen piti presentaation ja jakoi  vinkkejä viimeisimmistä hiustrendeistä, hiustenhoidosta ja muotoilusta.

Meiltä kysyttiin leveällä etelän aksentilla muun muassa, muistammeko Frendit-sarjan Rachelin aiheuttaman maailmanlaajuisen tukkabuumin ja kuinka moni meistä silloin halusi samanlaiset hiukset? Aika moni käsi nousi. Totta on, että Jennifer Aniston on 90-luvun tukkaikoni, ennen häntä jalustalla oli muun muassa Farrah Fawcett Charlien Enkelit -kutreineen. Kuka teidän mielestänne on 2000-luvun tukkaikoni? Olisiko se Madonna, Lady Gaga, Rihanna, vai joku muu?

Jen toivotti tervetulleeksi heti portaikossa. Tuli jotenkin kotoisa olo.

Saiskos olla kuplivaa? Mulle ei saanut olla, harvinaista!(Olin menossa vielä lääkäriin samana iltana.)

Mulla olis bad hair day, help me Jen?

Jen: Okei, no kato ota tosta esite ja nää purtilot ja susta tulee yhtä hehkeä hetkessä! Yeah, right.

Nämä mulle annettiin testiin. Oliko tää joku vihje, kenties?

Musiikkiakin kuultiin.

Teatterin julkisivu tammikuisena pakkaspäivänä, hrrr!

Vastaa