Tyylitsekkaus: Miss Viro!

Tänään tyylitsekkauksessa Miss Viro Kristina Karjalainen, 24. Kolmevuotiaana Virosta Suomeen muuttanut kaunotar  on tehnyt kaikenlaisia mallintöitä ja promohommia ja pyrkinyt Miss Suomi -kisaankin kerran. Hänet nähdään myös ensi keväänä Viidakon Tähtöset -ohjelmassa.


Näin hän kuvailee tyyliään: En ole mikään materialisti, eli en ostele paljon kallista tavaraa, kuten merkkilaukkuja. Mielummin käytän saman rahan elämyksiin, kuten vaikkapa matkailuun. Kivoja vaatteita voi löytää esimerkiksi kirpputoreilta. Tykkään yhdistellä erilaisia juttuja ja kirkkaanpunainen on ehdoton lempivärini. Laitan sitä huuliin tai käytän kengissä ja muissa asusteissa. Tyttömäisyys on juttuni. Olen 182 -senttiä pitkä, joten minun on välillä vaikea löytää sopivia farkkuja. Kiertelen joskus tuntikausia kauppoja, että löydän sopivat. Shoppailen mielummin Virossa kuin Suomessa. Virolaiset naiset pukeutuvat mielestäni naisellisemmin kuin suomalaiset, jotka voisivat panostaa enemmän ja olla rohkeampia.

Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Latex julkisilla paikoilla. Höyhenlaukut. Silkkipaidat eivät myöskään ole juttuni, vaikka silkkisistä alusvaatteista tykkäänkin.

Mekko on kirpputorilta Virosta. Kengät Miss Universum -sponsorilta http://www.myshoe.fi/ Jakku: Vila

Vastaa