Tyylitsekkaus: Susanna Penttilä!

Hei,

Uusi vuosi ja uudet julkkisten tyylitsekkaukset! Piipahdin Rymy-Eetun 6-vuotissynttäreillä hetki sitten ja juttelin Susanna Penttilän kanssa tyylistä. Hän on pitkän linjan vaateyrittäjä ja seurannut FÈRRER -liikkeensä tiskin takaa naisten muotia aitiopaikalta jo vuodesta 1992.

Näin hän kuvailee tyyliään: Pukeutumiseni on vuosien varrella muuttunut aikuisemmaksi, esimerkiksi sillä tavalla, etten voi pitää enää napapaitoja. Tämä on enemmänkin uskottavuus-, kuin vartalokysymys. Pidän naisellisista ja näyttävistä, mutta yksinkertaisista jutuista. Loppupeleissä minulla ei ole suuria vaatevarastoja kotona. Myyn vanhat varastot pois ystävämyynneissä ja kirppareilla. Useimmat merkkilaukkuni, kuten tänään käytössä olevan Chanelin iltalaukkuni olen ostanut 10-15 vuotta sitten, sillä minulla ei ole varaa tämän päivän hintoihin. Chanelini maksoi tuolloin noin 1000e. Nykyään siitä saisi pulittaa nelinkertaisesti. Niin paljon hinnat ovat nousseet.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Vaaleanpunaista tyllimekkoa. Paitsi ehkä vitsinä. Enkä uutta turkista! Vintage-turkikset ovat silloin tällöin ok, kunhan tiedän, ettei eläin ole sen takia kärsinyt. Kiellettyjen listalla ovat myös angora villan tehotuotannon takia. 

Mun arvio: Suski on upeakroppainen taskuvenus, joka tosiaan on viime vuosina löytänyt huomattavasti aikuisemman ja hillitymmän tyylin. Eli ei enää porno-Suskia ja hyvä niin! Juurikasvukin on nyt in! Enkä ihan heti uskoisi häntä nelikymppiseksi!

Suskin mekko on omasta liikkeestä, ovh 495e. Laukku on Chanel, kengät Isabel Marant. Käsikoru FÈRRER.

Vastaa