Philosophy-ihonhoitosarja Suomeen!

Hei,
Olin eilen aamulla Kämp Spassa pidetyssä wellness-tilaisuudessa, jossa esiteltiin muun muassa maaliskuussa Suomeen rantautuva philosophy-ihonhoitosarja. Se on jo pitkään ihailemani herkullinen ja ajatuksia herättävä tuotemerkki, joka saadaan ensimmäisenä Suomessa ja Pohjoismaissa Sokoksiin ja Emotioneihin!

Ihana hoitola, jonne tulee mielellään. 

Philosophyn mielestä tuoksun ei ole ainoastaan tarkoitus tuoksua hyvältä, vaan sen pitää myös saada käyttäjänsä tuntemaan olonsa hyväksi. Sarjan tuoksut ovat puhtaita, naisellisia ja henkilökohtaisia ja ne sekoittuvat yhteen käyttäjänsä yksilöllisen ominaistuoksun kanssa.

Philosophyn ajatus on, että meillä jokaisella on oma yksilöllinen ominaistuoksumme, jota tulisi arvostaa ja korostaa käytettävän tuoksun avulla. Ihana ajatus.

Tuotteilla on vahva, tieteellinen tausta, joka yhdistyy inspiroivaan viestintään. Cristina Carlino perusti merkin vuonna 1996. Hän on ihonhoitoalan yrittäjä ja visionääri, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yhteistyöstä johtavien ihotautilääkäreiden kanssa. Cristinan keskeinen ajatus oli, että ihmisen täytyy voida hyvin näyttääkseen mahdollisimman hyvältä.

Tuotteiden nimet ja niihin painetut lauseet inspiroivat, virkistävät ja antavat aihetta hymyyn. Pakkauksissa näkyvät lasten kuvat ovat philosophyn tapa tuoda esiin ja korostaa rakkautta perheeseen ja ystäviin. Lapset kannustavat luovuuteen, iloisuuteen ja hetkessä elämiseen. He auttavat meitä uskomaan taikuuteen, olemaan välittämättä vaikka värit värittäessä menisivätkin hieman yli rajojen ja uskomaan ihmeisiin. Nyt vaan odottelemaan, että pääsee ostelemaan tuotteita! Testiin sainkin jo tuon purity-putsarin, joka on sarjan top vitosen toiseksi eniten myyty tuote. Sillä lähti eilen niin silmä-kuin kasvomeikkikin ja ihoon jäi raikas tuoksu. Kätevää ja nopeaa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!