Kate Hudson Lindexin kevätkamppiksessa!

Moi, 

Olen tosi iloinen, että yksi lempikomedienneistani, eli Kate Hudson on Lindexin kevät-kesä-2014 -kampanjan kasvo. Lontoossa ja Los Angelessa aikaansa viettävä kahden lapsen äiti on myös eräs tyyli-ikoneistani: Hänen pukeutumisessa näkyy Kalifornian rento tunnelma ja punaisen maton glamour, jotka yhdistyvät eurooppalaiseen chic-tyyliin. Lisäksi hän lienee perinyt Goldie-äitinsä ikinuoret geenit, sillä hän ei todellakaan näytä 34-vuotiaalta!


”Lindexin mallisto on todella raikas ja ainutlaatuinen”, hän sanoo itse mallistosta. ”Tämä trendi on helposti lähestyttävä, elegantti ja se sopii eri naistyypeille.”


Kampanjassa Kate Hudson esittelee kolme Lindexin kevätmallistoa. Ensimmäinen trendi on boheemi ja raikas, jossa pehmeät hiekan sävyt yhdistetään mausteiseen värikarttaan. Tuotteissa on näyttäviä kirjailuja, paisley-kuvioita ja trendikkäitä neuleita. Toisesta trendistä välittyy urbaani tunnelma, joka muodostuu jersey-tuotteista, kerroksellisuudesta sekä urheilullisista yksityiskohdista. Viimeisen trendin inspiraatio on haettu Japanista ja lopputulos on näyttävä sekä flirttaileva. Lookin avaintuotteita ovat kukalliset kimono-takit, laskeutuvat puserot, suoralahkeiset housut ja naiselliset mekot.

Kyllä se kevät sieltä tulee!

KUVAT: LINDEX

“On ollut upeaa työskennellä Lindexin kanssa. Malliston tuotteet ovat ajattomia, mutta samalla rentoja ja niissä on todella hyvä istuvuus. Naiset tulevat varmasti pitämään näistä”, hän sanoo. Lontoossa kuvattu Kevät-kesä 2014 -mallisto lanseerataan 19. maaliskuuta kaikissa Lindex-myymälöissä sekä osoitteessa lindex.com

Arvostan suuresti kommenttiasi!