Tulilatvat Color Maskilla!

Hei,
Värjäsin toissa päivänä melko kulahtaneet latvani KC Color Maskilla ja voin suositella toimenpidettä muillekin tumpeloille, jotka haluavat tukkaansa pientä piristystä. Onhan tämä tuote ollut jo vuosia markkinoilla, mutta mulle se oli uusi tuttavuus. Olen itse kotivärjäyksen puoliammattilainen ja urani alkoi jo 80-luvun puolivälissä/lopulla, kun raidoittelin ensimmäisiä kertoja luonnostaan tummanruskeaa kuontaloani. Tulokset olivat no…joskus ihan ok…joskus vähemmän ok ja joskus katastrofaaliset. Eli ei kuvia sieltä! Onneksi sekä taidot että värit ovat parissakymmenessä vuodessa kehittyneet huimasti, joten nykyään oikeasti uskaltaakin silloin tällöin tehdä kotosalla pieniä värikokeiluja. Tottakai käyn kampaaalla aina, kun isommasta muutoksesta on kyse ja siis muutenkin värjään kuontaloani pääosin siellä, mutta nyt tilanne oli se, että alkuvuodesta toffeenväriseksi liukuvärjätyt latvani kaipasivat pientä freesausta ja minulle suositeltiin Color Maskia. Kysyin myyjältä, uskallanko laittaa radikaalisti punaista tuon vaalean päälle ja hän vakuutti, että uskallan, kunhan muistan levittää värin tasaisesti ja varaudun siihen, että väriä saa olla lisäämässä tiuhaan. Tein hoidon perjantaina enkä ole vielä pessyt tukkaa sen jälkeen, joten en osaa sanoa, kuinka paljon väriä ekassa pesussa lähtee. Mutta tuosta 18 euron purtilosta pitäisi riittää useampaan kertaan, jopa viiteentoista, sanoi myyjä. Color Mask toimii siis tehohoitoaineen tavoin ja se lätkäistään tukkaan shampoopesun jälkeen. Käyttö on superhelppoa.
1. Pese hiukset(mieluiten syväpuhdistavalla shampoolla).
2. Levitä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia halutusta  
    voimakkuudesta riippuen. 
3. Huuhdo huolellisesti kaikki pois.
4. Muista käyttää käsineitä, varsinkin voimakkaiden värien kohdalla. Hartiat on hyvä myös suojatata pyyhkeellä tms.
Color Maskin sisältämät B5 -proteiinit ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat ja elvyttävät värikäsiteltyjä hiuksia ja sen avulla voi saada takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessaan voit myös tehdä kuten minä ja laittaa täysin uutta sävyä.  Kaikki sävyt ovat myös sekoitettavissa keskenään. 
Kun haluat ylläpitää ja virkistää hiusväriäsi, levitä hiuksiin pieni määrä Color Maskia; suurempi määrä antaa puolestaan intensiivisemmän lopputuloksen. Voimakkailla sävyillä voit hoitaa vaalennettuja hiuksia, joissa sävymuutos näkyy selvästi ja myös kestää pidempään. Vaaleilla sävyillä voit tasoittaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia, esim. taittaa pois keltaisuutta. Tummemmilla sävyillä voit tummentaa vaaleita hiuksia, ja tällöin myös mahdolliset raidat saavat syvemmän sävyn.Voin siis suositella. Ensi kerralla laitan liilat latvat, tai sitten…

Tämmöinen siitä tuli.

Tässä latvat alunperin(ennen kulahdusta). Ne olisi voinut toki värjätä tuollakin sävyllä kiillon palauttamiseksi, mutta halusin jotain räväkämpää, koska why not?

Vastaa