Tyylitsekkaus: Helena Lindgren!

Julkkisten tyylitsekkaukset jatkuvat taas. Tänään vuorossa on ikinuori ja alati tyylikäs lady Helena Lindgren, 56. Näin hän ítse kuvailee tyyliään: Tyylini on hyvin klassinen. Löysin sen jo parikymppisenä ja se on säilynyt samanlaisena vuosien saatossa. Esiintyessäni satsaan näyttävyyteen ja glamouriin. Paljetteja, iltapukuja ja korkokenkiä ei silloin säästellä. Vapaa-aikanani haluan vastapainoksi pukeutua rennosti farkkuihin ja t-paitaan. Oikeastaan vaatekaapistani ei löydy juurikaan mitään glamourin ja rennon väliltä, kuten esimerkiksi jakkupukuja. 
Meikkaan päivittäin, mutta arkena kevyt silmämeikki ja huulikiilto riittävät. Teen itse aina esiintymismeikkini, en osaa olla muiden laitettavana. 
Vaatteissa ja asusteissa satsaan mielummin laatuun kuin määrään. Ostan mielelläni vintagea, esimerkiksi Pariisin ja Rooman kirpputoreilta löytyy aarteita. Muun muassa Chanel ja YSL ovat lempimerkkejäni. 
Tyyli-ikoneitani ovat vanhat Hollywood-tähdet, kuten Marilyn Monroe ja Audrey Hepburn. Mielestäni tämän päivän tähdet ovat liian stailattuja ja mietin usein, missä on heidän oma tyylinsä?
Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Liian lyhyttä minihametta tai minishorstseja. Joku tyyli ja klassisuus pitää olla.

Helena viime lokakuussa Kauppakeskus Kaaren avajaisissa. Korsettitoppi Wolford,  farkut Guess, musta villatakki ja  nyörikengät helsinkiläisestä Annabella-putiikista.

3 Comments

 1. Lady of The Mess
  maaliskuu 11, 2014 / 12:40 pm

  Upea nainen. Ne muutamat kerrat, kun olen livenä hänet nähnyt, olen ihmetellyt sitä, miten siro hän on. Ja kaunis.

 2. Hannele
  maaliskuu 11, 2014 / 4:44 pm

  Helena on kyllä niin kaunis ja upea nainen, ikuinen tyylilyyli.

 3. Mia Malmi
  maaliskuu 14, 2014 / 7:27 am

  Näin on! 🙂

Vastaa