Ihana itseruskettava kasvoille!

Olen kokeillut ne kaikki. Olen ollut oranssinsävyinen ja lähestulkoon samanvärinen kuin se vanhempi rouvashenkilö Sekaisin Marysta -elokuvassa. Olen häivytellyt rajoja ja kuvotellut äklöä tuoksua. Itseruskettavat ovat onneksi kehittyneet huimasti vuosien varrella sekä koostumukseltaan että tuoksultaan, eikä omia kasarikokemuksiani voi enää verrata tähän päivään. Mutta nyt olen löytänyt ihan ikilempparini apteekin valikoimista. Se on ACO sun kissed face cream, joka sisältää e-vitamiinia ja antaa asteittaisen päivetyksen. Miellyttävä koostumus on miellyttävä ja tuoksussa ei ole yhtään sitä ällöä hajua, jonka aiheuttaa semmoinen ainesosa kuin Dihydroxyacetone eli DHA reagoidessaan ilman kanssa. Tuossakin on sitä DHA:ta, sillä se juuri saa aikaan rusketuksen, mutta jotenkin se haju on saatu eliminoitua, onneksi. Tuote sisältää myös  pehmentävää auringonkukkaöljyä ja kosteuttavia aineita.  

Voide syventää siis rusketusta vähitellen, jolloin iho näyttää luonnollisesti ruskettuneelta. Parhaan tuloksen saamiseksi ja ylläpitämiseksi sitä kannattaa käyttää kasvoille ja kaulalle päivittäin kosteusvoiteen asemasta ja se sopii hyvin myös meikin alle. Muista pestä kädet käytön jälkeen. Ja kannattaa myös muistaa, ettei se sisällä aurinkosuojaa. 

Ja mikä parasta: Se on superedullinen! 60 ml tuubi maksaa vain 8 euroa. Jos etsit sopivaa itseruskettajaa kasvoille, niin voin todellakin suositella. Kropalle sitten onkin toinen juttu. En yleensä käytä niitä, mutta silloin harvoin, kun olen kokeillut, niin hyviä ovat ainakin olleet St.Tropezin vartalomousset.

1 Comment

  1. Tiia K
    huhtikuu 15, 2014 / 7:45 am

    Tämä tuote kiinnostaa, aivan loistava vinkki. Pidän kovasti Acon tuotteista, mutta itseruskettavaa en ole edes tiennyt olevan. Tätyy kyllä todeta, että hinta on kohdillaan. 🙂

Vastaa