Patyka on paras!

Pääsiäis-selfie.

Moi,
Pääsiäiset on lusittu ja nyt on pakko hehkuttaa hetki maailman parhaita putsareita, eli Patykan ihonpuhdistussettiä(=puhdistusöljy, puhdistusvaahto ja kasvovesi), jonka sain palkinnoksi tultuani viime kesänä kolmanneksi Ellien Kotirouva Lontoossa -blogin äänestä paras iltatyyli-kilpailussa.
Lupasin kertoa mielipiteeni käytettyäni syyskuussa saamiani tuotteita ja nyt voin seitsemän kuukauden käytön perusteella vakuuttaa olevani totaalisen ihastunut niihin! Puhdistusöljyä on vielä jäljellä vaikka kuinka, samoin vaahtoa, vaikka olen lähes joka ilta meikin putsannut juuri jälkimmäisellä. Ainoa, joka on loppu, on kasvovesi, sillä olen aika kova kuluttamaan kyseistä ”litkua”. Käsittämättömän riittoisia siis nuo ovat olleet.
Patyka on siis pariisilainen luksusmerkki, jonka filosofian ytimestä löytyvät luomulaatuiset, Reilun kaupan periaatteita kunnioittavat raaka-aineet. Suomessa tuotteita myy luonnonkosmetiikan verkkokauppa Jolie. Eivät tosiaan ole halvimmasta päästä, mutta jo laatu ja riittoisuus on tuota luokkaa, niin ehdottomasti hintansa väärtejä.

Maailmantähdet Gwynethistä Lady Gagaan vannovat Patykan nimeen. 

Ja nyt vannon minäkin.

2 Comments

  1. Tiia K
    huhtikuu 22, 2014 / 6:27 am

    Patykaa en ole kokeillut, mutta uskon että ovat aivan mahtavia tuotteita, niin paljon niitä on hehkutettu. Eikä tuosta juuri kauniimmiksi purkit muutu. Ihanan näköisiä.

  2. Mia Malmi
    huhtikuu 22, 2014 / 6:28 am

    Niinpä!

Vastaa