Starstrucked: Jamie Foxx!

Heips,

Ajattelin aloittaa sarjan kohtaamisistani tähtien kanssa. Siis sellaisten, jotka mielestäni ovat todellisia tähtiä joko Suomessa tai kansainvälisestikin. Samalla saan hyvän tekosyyn kaivella ihania muistoja ja katsella kuvia, joista useimmissa olen sellaiset 10 vuotta nuorempi ja 10 kiloa laihempi ja ja ja…. Kilo per vuosi, ei hyvä kehitys! No mutta lupaan, että kuvia ja tarinaa tulee niin menneisyydestä kuin nykypäiviltä.

Sarjan aloittaa Hollywoodin supertähti, Oscar-voittaja Jamie Foxx, 46, jonka tapasin Los Angelesissa vuonna 2006 Miami Vice 2 -elokuvan pressissä. Asuin filmiyhtiön kustantamana Beverly Hillsin Four Seasons -hotellissa(joka oli fantastinen), jossa elokuvan tähtiäkin sai haastatella. Kyseisen leffan päätähti Colin Farrel(Sonny Crockett) ei antanut silloin haastiksia ainakaan printtimedioille, joita edustin, mutta Ricardo Tubbs alias Jamie Foxx antoi ja vitsit, mikä hurmuri hän olikaan! Hän oli hyvin läsnäoleva ja mukava ja laulaa luritteli minulle vielä serenadin haastattelun lopuksi. Olin aivan myyty. Onneksi nauhuri pyöri, muuten en ehkä olisi muistanut kohtaamisestamme enää mitään…

Tiesitkö muuten, että Jamien oikea nimi on Eric Marlon Bishop ja isovanhemmat adoptoivat hänet seitsenkuisena ja että hänellä oli erittäin tiukka kotikasvatus? Hän lauloi kirkkokuorossa ja kävi partiossa, sekä High School -aikoinaan pelasi jenkkifutista ja opiskeli musiikkia. Hän on eronnut ja hänellä on kaksi alaikäistä tytärtä. Hänen huhuttiin deittailevan vuoden vaihteessa Katie Holmesia, mutta hän on kiistänyt huhut vankasti. Oscar-pysti tuli roolista Ray-elokuvassa(jossa hän esitti muusikko Ray Charlesia). Hän on voittanut myös Golden Globen, Baftan, Grammyn, sekä lukuisia muita palkintoja. Hän on tehnyt uraa myös laulajana. Ensilevy Peep this julkaistiin 1996 ja hän on vieraillut Kanye Westin ja 50 Centin albumeilla.

Ollapa vielä 10 vuotta nuorempi, lapseton ja Hollywoodissa…no, aikansa kutakin.

Vastaa