Tyylitsekkaus: Mira Luoti!

Hello,
Tiistain tyylitsekissä Vof-valmentaja, muusikko Mira Luoti. Näin hän kuvailee tyyliään:
Pukeudun vuodenaikojen ja perusfiiliksen sekä elämäntilanteen mukaan. Vaatteissani pitää olla hyvä harmonia, mutta toisaalta niissä saa olla jotain häiriintynyttä. Rakastan tyköstuvia asuja, outoja kuoseja ja printtejä sekä trikoota. (jos vaikka tekee mieli kävellä käsillään tai tehdä spagaatti). Kotimainen Kaksitvå on eräs tämän hetken lempimerkkejäni. Tuunaan välillä vanhoja vaatteitani saksimalla ne uuteen uskoon. Hihat voi käyttää säärystiminä tai niistä voi tehdä vaikka pipon tai pääpannan. Ostan sekä uutta että kierrätettyä ja myyn myös omia kuteitani kirppareilla.

Otsatukkaa olen suosinut ollut jo monta vuotta. Vaihtelen jakauksen paikkaa, että saan uutta lookkia. Erilaisilla pokilla haen särmää tyyliini. Minulla oli monta vuotta huono näkö, mutta kävin silmien laserleikkauksessa ja nykyään käytän lähinnä imagolaseja.
Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Haluaisin olla hieno nainen, mutten onnistu siinä. Taas sorruin Miamista ostamaan 10 dollarin kirkuvia legginsejä, vaikka vannoin, etten sellaisia enää päälleni laita. Eli periaatteessa niitä kirkuvia legginsejä.

Kengät: Tommy Hilfiger, Mekko: Nümph

Arvostan suuresti kommenttiasi!