Tyylitsekkaus: Susanna Ruotsalainen!

Hellurei,


Olipa ihana ilta eilen Kämpissa, jossa parsaviikot ovat alkaneet ja kestävät huhtikuun loppuun saakka. Ehdottomasti suosittelen ottamaan parsamenuun, jossa alkuruokana tulee suussa sulava parsakeitto, pääruokana nieriää, parsaa ja kasviksia ja jälkkärinä creme brulee appelsiinijäätelöllä ja parsatwistillä. Ja viinit päälle!!! Kämpissä seikkailivat muuten eilen  myös Ilkka Kanerva sekä Ristomatti Ratia, kumpikin salaperäisessä naisseurassa…


Mutta asiaan: Viikonlopun tyylitsekissä on yrittäjä Susanna Ruotsalainen. Näin hän kuvailee tyyliään: Olen ehdottomasti klassisuuden kannattaja. Pidän selkeälinjaisista ja ryhdikkäistä vaatteista, joita täydentää joku pieni ja tyylikäs yksityiskohta. Rakastan Michael Korsin tuotantoa. Vaihdan tyyliä tilanteen mukaan. Yleensä pyrin olemaan hillitty, mutta välillä rento ja sporttinen ja välillä myös rokahtava. Olen aiemmin satsannut määrään (ja osittain samanaikaisesti myös laatuun), koska en ole voinut shoppailu-innolleni mitään; Rakastan vaatteita! Jos haluan hillitä osteluani, pysyn yksinkertaisesti pois vaatekaupoista, sillä en pääse koskaan sieltä pois ilman hankintoja. Jos ihastun johonkin vaatteeseen, minun on vaan ihan pakko saada se! Juhlamekoissa ehdoton avainsana on veistoksellisuus.
Nykyään pyrin kyllä siihen, että ostelisin vähemmän, mutta laadukkaampaa. Vaatekaappini on tällä hetkellä ihan liian pullollaan enkä käytä läheskään kaikkea sen sisällöstä ja osassa vaatteita on jopa vielä hintalaputkin paikoillaan. Tavoitteeni on ostaa yksinkertaisen tyylikkäitä ja laadukkaita vaatteita, joita yhdistelemällä pystyy luomaan useita eri lookeja. On kiva näyttää tyylikkäältä, mutta siitä huolimatta minusta on mukavinta lyödä kotona legginsit (tai muut rennot pöksyt) ja ylisuuri paita päälle. Eli pidän yli kaiken tyylikkyydestä, mutta jos mukavuus laitetaan ykkössijalle, niin viihdyn parhaiten sporttisissa ja rennoissa vaatteissa. Entinen urheilija, kun olen. 
Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: 80-luvun kivipestyjä farkkuja!

Pitsinen tunika: Lindex. Kengät: Guess (ostin vuoden alussa Hollywoodista) Laukku: Jessica Simpson (ostin vuoden alussa Hollywoodista) Legginsit: Ferrérin leggings -tyyppiset housut. Susannan kuvasin Elisa Studion avajaisissa muutama viikko takaperin.

Vastaa