Magnum 25-vuotisbileet!

Mmm…muistatko, ensimmäisen Magnumisi? Minä muistan: Olin teini ja maistoin ekan Magnumini etelänmatkalla Kreikassa. Makuja taisi tuohon aikaan olla tasan yksi, eli Classic. Koskaan en ollut syönyt niin syntisen paksulla suklaalla kuorrutettua kermaisen pehmeää vaniljajäätelöä, ah! Mainoksetkin tihkuivat seksiä ja palavaa himoa tuohon herkkuun. Varmaan aika moni muistaa 7 kuolemansyntiä -kampanjan tai  Eva Longorian hekumalliset puraisut. Sittemmin makuja on tullut lisää rutkasti ja omakin makuni on kehittynyt tykkäämään hieman enemmän Valiosta, jonka jädet eivät ole yhtä äkkimakeita. Joka tapauksessa Magnum on jo 25 vuotta säilyttänyt paikkansa alati kovenevilla jätskimarkkinoilla ja se on jäätelö, jonka tietää varmasti löytävänsä kylmä-altaasta, oli missä maailman kolkassa tahansa. Myös tyttäreni rakastaa Magnumia, erityisesti valkosuklaata. Itse olen mantelin suuri fani. Magnum vietti torstaina 25-vuotisjuhliaan Vanhalla ylioppilastalolla ja paikalla oli paljon ihmisiä ja julkkiksista erityisesti muotimaailman vaikuttajia. Ehkä liikaakin oli populaa, sillä a) paljon mainostettu samppanja loppui kesken ja siirryttiin halpaan kuohariin, b) jono Magnum-tiskille oli metrien mittainen ja on naurettavaa, että juhlavieraat joutuvat jonottamaan jäätelöä yli puoli tuntia. Sarjassamme first world problems…anyway: Oman Magnuminsa voi käydä tuunaamassa vaikka kulta- tai hopeahippusilla kesäkuun loppuun saakka Vanhalla, eikä jono varmaan enää ole yhtä pitkä.

Illan juonsi tuottaja Kristiina Komulainen, joka poseeraa kuvassa muusikko Kim Heroldin kanssa.
Puitteet olivat hienot. Samppanja virtasi(kunnes tosiaan loppui kesken ja siirryttiin kuohariin ja drinkkeihin). Eli ainakin yritystä piisasi, mutta niin oli jengiäkin kuin pipoa…

Magnum-tikkuja videolla. Unilever on sitoutunut hankkimaan kaiken Magnumeissa käytettävän kaakon Rainforest Alliance sertifioiduilta tiloilta vuoteen 2015 mennessä, mikä on hieno juttu.
Kun jaksoi jonottaa, sai tuunata oman Magnuminsa. Ja minähän jaksoin! Valitsin kuorrutteeksi tumman suklaan ja pinnalle kuivattuja mansikoita, popcornia ja tummasuklaahippusia.
Illan ehottomasti parasta antia oli Redraman keikka. Musta tuli kertaheitolla Redrama-fani! Clouds…

1 Comment

  1. Ansku
    kesäkuu 29, 2014 / 7:16 pm

    Itsekin jonotin jädeäni tosi kauan, varmaan aika lähelle sitä puoltatuntia ja ihmettelin kyllä kuinka se oli mahdollista! Outoa oli myös se, ettei baaritiskiltä saanut mitään alkoholitonta 😀 😀

Arvostan suuresti kommenttiasi!