We want You – Naked!

Heips,
Olin viime viikolla erään mielenkiintoisen valokuvanäyttelyn avajaisissa. Julkkikset oli riisuttu alasti valokuvaaja Marika Kiviharjun mustavalkoisiin taidekuviin. Tuli mieleen, että ihan kiva idea, mutta onko alastomuus nykyään niin tabu, että kun ollaan alasti, puhutaan kohukuvista? Eikös me kaikki olla synnytty alasti ja alasti täältä myös lähdetään…
Anyways, We want You – Naked! -näyttely kesti Punavuoren Uggla ravintolassa vain viime perjantaihin saakka, joten jos missasitte sen, niin tässä kuviani tilaisuudesta. Valokuvaaja Marika Kiviharju muuten kuvaa pin uppia työkseen, eli jos haluaa itsestään tyylikkäitä pin up -kuvia niin täältä löytyy yhteystiedot. Ja kaikki näyttelyn kuvat löydät täältä.

Mia

Antti Reini kertoi olevansa tyytyväinen kuvaansa, eikä häntä tarvinnut siihen suostutella. (Ja onhan hänellä housut jalassa).

Niko Helenius ja Teuvo Loman esiintyivät tilaisuudessa. Tiina Jylhän ja Tape Valkosen kuva taustalla.

Diana Ball ja Kelly Kalonji.

Kuvissa Teuvo ja Niko, runoilija Teemu Hirvilammi ja chat-juontaja Marianne Kallio.

Marianne Kallion ja Kellyn sekä Teukan ja Nikon yhteiskuvat.

Kelly Kalonji ja valokuvaaja Marika Kiviharju. –Näyttelyn ideana on kuvata erilaisia viihdealalla toimivia persoonia uudella tavalla ja omalla näkemyksellä, Marika kertoi.

Vastaa