Bisnesnaisen tyylivinkit!

Ajattelin esitellä teille mielenkiintoisen suomalaisnaisen, joka muutti muutama vuosi sitten Maltalle töihin. Raisiolaista Hanne Aimosta, 28, ovat aina kiehtoneet uudet maat ja kulttuurit, eikä hän ole epäröinyt lähteä tavoittelemaan unelmiaan. Lukion jälkeen kouluruotsilla varustettu tyttö lähti rohkeasti Tukholman yliopistoon lukemaan kauppatieteitä pääaineenaan rahoitus. Koko opiskeluaikansa ja valmistumisensa jälkeen hän työskenteli kahdessa Pohjoismaiden suurimmista pankeista, eli Nordeassa ja SEB:issä. Sitten hänelle tarjottiin töitä Maltalta Pohjoismaiden suurimmalta pelien tuottajalta Net Entertainmentilta. Yritys uskoi Hanneen ja tunnollisen puurtamisen jälkeen hän sai kunnian olla 26-vuotiaana heidän ensimmäinen markkinointijohtajansa. Nyt Hanne on ehtinyt asua Maltalla jo yli neljä vuotta ja työskentelee tällä hetkellä Suomen maajohtajana Casumo-peliyhtiössä.

Kävin Maltalla helmikuussa häntä haastattelemassa ja hän jakoi tyylivinkkejään naisille, jotka haluavat edetä urallaan.:)

1. Pukeudu aina työhön, jonka haluat, ei siihen, mikä sinulla jo on.

2. Korkeat korot tuovat itsevarmuutta.

3. Laatu korvaa määrän, joten itse investoin esimerkiksi mieluummin yhteen hyvään laukkuun, kuin moneen halpaan.

4. Töissä suosin yhdistelmää farkut tai mustat suorat housut sekä toppi ja jakku/paitapusero.. Värit piristävät päivää aina!

Kaulakoru Swarovski, käsikoru Hermés.

Farkut J Brand, jakku Zara, toppi French Connection.

Hanne työpaikkansa Casumon edustalla. Nilkkurit Nine West, trenssi Burberry, laukku Gucci.

Arvostan suuresti kommenttiasi!