Eshish vs.Unicorn – uusia makuja!

Oi, missä olisinkaan ilman Eshishoja, uusia luottoystäviäni? Lopetin tupakoinnin -myös bilepolttamisen- jo aika päivää sitten(muutamaa hätätapausta lukuun ottamatta :)), kun tajusin, ettei kroppani oikeasti huuda nikotiinia, vaan että kyseessä on vain sosiaalinen tapa, tekemistä käsille ja suulle, tutin korvike, tai jotain sinnepäin, heh. 
Olin vuosi sitten Eshisha-sähköpiipun Suomen pään lanseerausbileissä, postauksen voit lukea täältä.

Tänä keväänä huolestuin, kun kuulin, että lemppareideni maahantuonti on ainakin toistaiseksi lopetettu. Kokeilin muun muassa K-Marketin nikotiinintonta mentholin makuista sähkötupakkaa, mutta petyin valtavasti. Savua ei tule tarpeeksi ja makukin on aika etova. Lisäksi tuote ei ollut napakka, vaan pehmeä ja suukappale karkasi välillä sähkötupakan sisälle…Eshishojen kanssa ei voisi koskaan käydä niin.
Mutta eipä hätää. Samat kaverit, jotka toivat vuosi sitten Eshishan Suomeen, eli silloisen Vapeluxin Suomen pään herrat (heidän uuden firmansa nettisivu ei ole vielä käytössä) ovat kehitelleet kaikessa hiljaisuudessa kilpailijaa Eshishalle. Tuotteen nimi on Unicorn ja sain juuri postissa ensimmäiset maistiaiset. Nyt vertailen tuotteita keskenään ja olen tehnyt muu muassa seuraavia huomioita:
1. Eshishasta tulee paremmin savua.
2. Unicornissa on itseäni miellyttävämpi maku.(Olen testannut nämä: minttu, vesimeloni, mansikka ja purkka)
3. Unicorn on pakattu kätevästi putkiloon, jossa tuote säilyy kassin pohjalla tai taskussakin puhtaana ja vahingoittumattomana. Siinä on myös ripustuslenksu.
4. Eshisha on isompi brändi, joten tuotevalikoima on vielä toistaiseksi laajempi. Mutta aika näyttää.
Molempia voin siis suositella. Mutta Eshishan tilaamista suoraan Englannista en voi. Itselläni kesti 3(!) viikkoa saada tuotteet kirjatulla kirjeellä kotiin ja jouduin jo oikeasti pelkäämään, että kyseessä on huijaus, kun mitään ei kuulunut, ei tilausvahvistustakaan. Olin maksanut niistä lähes 100 euroa. Laitoin vähän ukaasia menemään ja kummasti kirjattu kirje ilmestyikin sitten seuraavalla viikolla. Maksoin kyllä PayPal-palvelun kautta, että viivästys saattoi johtua siitä, mene ja tiedä. Mutta kyseessä on siis eri firma kuin Vapelux, sellainen kuin Lushisha.com.

Koukussa jo vuodesta 2013…
Näistä suosikkini on keskimmäinen, koska se on hienostunut ja karkkimainen jälkkärirööki.


Tässä näitä uusia Unicorn-merkkisiä tuotteita, joista lempparini on pinkki bubblegum-purkkamaku(ei kuvassa, jossa vesimeloni, mansikka ja minttu). Nämä lanseerataan kunnolla lähiaikoina.

Lempparini.

Vastaa