Tyylitsekkaus: Krista Siegfrids!

Sunnuntain tyylitsekissä on iki-ihana artisti Krista Siegfrids, 28, johon törmäsin Anne Kukkohovin Supermood-kosmetiikkamerkin lanseerausbileissä viime torstaina. Näin Krista kuvailee tyyliään: Arkena en panosta pukeutumiseen, mutta keikoilla ja edustustilaisuuksissa pistän parastani. Kotona haahuilen ilman meikkiä One Piecessä tai poikaystävän paidoissa.

Olen ehkä välillä mokaillut pukeutumisen ja hiusten tai meikin suhteen, mutta en ota niitä niin vakavasti. Mieli ja tyylitaju muuttuvat ajan ja iän myötä. Olen tyylinkin suhteen luonnonlapsi ja aika rohkea kokeilemaan kaikkea överiä. Luottostailistini on Vesa Silver ja keikka-asujani suunnittelee teatterivaatteisiin erikoistunut Joona Huotari. Katri Niskanen ja Fiona Timantti ovat myös suunnitelleet minulle asuja. Keikka-asujeni pitää olla ennen kaikkea joustavia ja mukavia. Lempiasuni on Joona Huotarin minulle suunnittelema, Amen! -videossani nähty 10 kiloa painava ketjuasu.

Rakastan pinkkiä väriä, koska siitä saa voimaa ja energiaa. Käytän  myös paljon nahkaa: nahkatakkeja, nahkahousuja ja nahkakenkiä. Kesällä pukeudun bikineihin ja maksimekkoon tai farkkushortseihin ja rokkitoppiin.

Tyyli-ikonini on Lady Gaga.

Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Never say never!Nahkatakki H&M, toppi poikaystävän kaapista, hattu vintagekaupasta Tukholmasta, korut Thomas Sabo, luottolaukku Michael Kors.

 

1 Comment

  1. Ansku
    elokuu 17, 2014 / 4:26 pm

    Ooo onpa magee tyyli Kristalla kuvassa!

Vastaa