ACO 75 -vuotta ja suklaabrunssi!

Ruotsalainen apteekkimerkki ACO täytti 75 -vuotta ja järjesti ihanan suklaabrunssin, jossa lanseerattiin myös kaksi uutuustuotetta: 
1. ACO Limited Edition -vartalovoide hoitaa ja hemmottelee kesän kuivattamaa ihoa. Vartalovoide sisältää muun muassa luonnollista kaakaovoita, joka tekee ihosta pehmeän ja sileän. Vartalovoiteessa on lämmin appelsiininkukan tuoksu ja se soveltuu kaikille ihotyypeille.

 2. Voidemainen ja miellyttävästi vaahtoava ACO Limited Edition -suihkusaippua tekee ihosta puhtaan ja sileän. Appelsiinikukan tuoksuinen suihkusaippua sisältää jojobaa ja puuvillansiemenöljyä, jotka hoitavat ja hemmottelevat ihoa. Olen jo testannut molempia ja voin lämpimästi suositella! Uutuustuotteet tulevat myyntiin syyskuussa 2014 ja ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Ps. Brunssi oli ihana hemmottelu- ja tietopaketti. Minulle selvisi muun muassa pitkään mieltäni askarruttanut asia, eli se, ettei nuorena kannata käyttää anti-age-tuotteita, sillä niistä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Joskus olen kuullut, ettei niistä olisi haittaa, mutta nyt varmistui, ettei tosiaan kannata. Tämä tietohan ei minua itseäni hetkauta, olenhan jo vahvasti antiage-kuluttajaryhmää, mutta tiedoksi teille nuoremmille. 🙂 Ihanaa viikonloppua ja tässä kuvia.

ACO Limited Edition -vartalovoide(kaakaovoi): 9 €/200ml

ACO Limited Edition -suihkusaippua(appelsiininkukka) 5 €/200ml

Suklaabrunssia heti aamusta oli vaikea vastustaaa. Joten EN vastustanut.

Kauneusasiantuntija, estenomi Päivi Kousa kertoi painavaa ihonhoitoasiaa.

Luennossa käytiin läpi ihonhoitoa eri ikäkausina. Nuorena kaikki käy ja on mahdollista…

Tilaisuuden lopulla oli vuorossa vapaamuotoista jutustelua.

3 Comments

 1. Lady of The Mess
  5 syyskuun, 2014 / 6:40 am

  En kestä – suklaabrunssi. Niin olisin sen kaipuussa ihan just nyt.Aco – tänne Turun suunnalle, please?

 2. Tiia K
  5 syyskuun, 2014 / 7:16 am

  Oi ihan mieletön tilaisuus. <3 Suklaa se vaan naisen tiellä pitää. :)Kivaa viikonloppua toivottelee Tiiahttp://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  • Mia Malmi
   5 syyskuun, 2014 / 12:18 pm

   Olen samaa mieltä. Suklaa on naisen paras ystävä! Ihanaa viikonloppua teille molemmille!t.Mia:)

Arvostan suuresti kommenttiasi!