Marks & Spencer Helsinki -avajaiset!

Moikka,
Piitkästä aikaa palaa blogin pariin hän. Viime ajat ovat olleet todella kiireisiä ja olen pahoillani tästä parin viikon(LUE jumalattoman pitkästä) tauosta. No, yritys oli hyvä ja menin eilen Helsingin ensimmäisen Marks&Spencerin avajaisiin kokonaisen puolen tunnin ajan kanssa(Terveisiä vaan Ruuhkavuodet ry:stä!). Olin hoitanut kahta ylivilkasta kuusivuotiasta useamman tunnin ja lähteminen tuntui siinä vaiheessa todella hyvältä idealta. Paikan päällä pistin kuitenkin merkille pari asiaa. 1. Olin huomattavasti alipukeutunut tilaisuuteen, jonka pukukoodi oli smart casual ja jossa cocktail-mekkoisilla ihmisillä keikkui olkapäillään Chanelin iltalaukkuja ja jaloissaan korkkareita. Itse pyyhälsin paikalle kevytuntsikassa, jonka päällä oli pari vuotta vanha ruskea parkatakki. Jätin tietty ulkokamat narikkaan, mutta allakin oli varsin arkinen Noomin trikoomekko. Frankfurtista ostetuista niittinilkkureistani  kuitenkin sain yllätyskehut, mikä hieman lohdutti tyylimokalaista. Note to self: Avajaiset ovat avajaiset, vaikka Sokoksella ollaankin. 2. Hikoilin kuin pieni eläin(flunssaa pukkaa TAAS) ja suuressa väkijoukossa olo ei helpottanut yhtään. 3. Olin tullut tekemään tosiaan blogipostausta ja pahin tapahtui: Kamerasta loppui AKKU. Ennen ensimmäistäkään kuvaa. Täydellinen suoritus siis. Lisäksi jouduin koko ajan toimimaan kuin nopeutetussa filmissä ja vilkuilemaan kelloa, että ehtisin kotiin, jossa vahdinvaihto tapahtuisi tasan 19.30. En tietenkään halunnut lähteä paikan päältä tyhjin käsin, joten turvauduin tämän kerran kännykkäkuviin, toivottavasti ne kelpaavat. Ovat pakko kelvata, heh.
Illan ohjelmasta sen verran, että Britannian Suomen-suurlähettiläs Sarah Price piti avajaispuheen, skumppa virtasi ja illan aikana sai shopata 15 pinnan alennuksella kaupan neljästä kerroksesta(Naistenvaatteet kahdessa kerroksessa, miestenvaatteet yhdessä ja aluvaatteet ja gourmetherkut yhdessä) Tilaisuus alkoi 18.30. päättyi klo 21. Tänään liike aukesi virallisesti, joten menkäähän Sokoksen taloon ihmettelemään. Komealta näytti.

Malli Maryam Razavi ja kokki Pipsa Hurmerinta radalla.
Anne Kukkohovi kollegani kynsissä.

Katutason kerros.

Tanssija Minna Tervamäki.
Limited edition.
Ground Floor.

Suvi Tiilikaisellakin oli vain tunti aikaa, I SO feel her.

Faktaa: Yhteensä Suomeen avataan vuoden kuluessa seitsemän Marks & Spencer -myymälää. Helsingin lippulaivamyymälä levittäytyy neljään kerrokseen yhteensä 3 000 neliömetrin alalle, ja lokakuussa avataan vielä kaksi 1 600 neliömetrin myymälää: Jyväskylän myymälän avajaisia vietetään 22.10. ja Hämeenlinnan Goodman-ostoskeskuksen myymälä avautuu 30.10 
Helsingin Marks & Spencer sijaitsee Sokos-tavaratalon yhteydessä store in store -konseptin mukaisesti. Myymälällä on oma sisäänkäynti ja omat näyteikkunat, somisteet, sovitustilat sekä kassat. Myymälässä on tarjolla laaja valikoima Marks & Spencerin  tuotteita, kuten naisten ja miesten vaatteita, alusvaatteita ja kauneudenhoitotuotteita. Kaiken kaikkiaan valikoimaan kuuluu yli 2 000 tämän syksyn muotiasustetta ja yli 200 elintarviketuotetta.

Vastaa