Päivän kirppislöytö ja syksyn ihanin kauneustuote!

Moi,

Tein eilen superihanan löydön UFFista, ihme kyllä. Nimittäin lähestulkoon uudet Pertti Palmrothin saappaat 30 eurolla!!! Miten ne sinne olivat päätyneet, en tiedä. Mutta myyjäkin sanoi olevansa kateellinen löydöstäni. Kaupassa uutena nuo maksavat lähes 300 euroa. Niillä oli kävelty todella vähän ja käsittelen ne plankilla vieläkin kiiltävimmiksi sekä suihkautan varren sisälle raikastetta, just in case. Harvoin löytää jotain itselle täydellisesti sopivaa ja nyt kävi niin. 
Yleensä en osta kenkiä käytettynä, mutta kuten sanoin, nämä olivat lähes käyttämättömät. Huomenna ajattelin laittaa ne kenties jalkaan, kun menen Viking Linelle tapaamaan miljonääriäiti Maria Montazamia lounaalle, jossa hän esittelee uutuusviinejään. Illalla ovat vuorossa Elle Style Awardsit, eli kivojen töiden merkeissä menee huominen aamusta iltaan. Cool!

Klassisen kauniit.

Haluan myös jakaa kanssanne syksyn ihanimman kauneustuotteen, jollaiseksi itselläni on osoittautunut Lumenen ihon sävyn heleyttäjä yhdistettynä laadukkaaseen kasvovoiteeseen, kuten Payotin moisturising matifying crémeen. Lopputuloksena iho on terveen päivettyneen värinen ja kosteutettu. Suosittelen!


Vastaa