Lasten pressipäivä!

Rauchin lisäaineettomat Yippy-mehut 3-8 -vuotiaille lapsille. Saatavina S- ja K-ryhmän liikkeistä. Hinta 1.99e – 2.99e/ 330ml.

PR-toimisto Marsaanan historian ensimmäinen lasten pressipäivä pidettiin viime viikolla heidän Korkeavuorenkadun showroomillaan. Mukana päivässä  olivat seuraavat merkit: ACO Pharma, ECCO, GANT, GANT Home, KappAhl, Noa Noa, Rauch, Samsonite, Tangle Teezer, Timanttiset ja Tommy Hilfiger. Hauskaa, että lapsillekin järjestetään näitä tuote-esittelyjä, varsinkin kun perheen pienimmille oli tällä kerralla varattu piirustusnurkka, ilmapalloja, karkkia ja tärkeää infoa lasten ihonhoidosta, matkustamisesta, pukeutumisesta, jne. Tässä päivän antia:


Noa Noan ihanuuksia.Physomerin perusvoidetta, jossa enemmän glyserolia kuin tavallisessa vastaavassa. Lopputulos=Imeytyy ihan eri tavalla, eikä jätä äklöä tahmaista pintaa. Nenään suihkutettava suolasuihke lienee hyvä ja turvallinen apu tukkoisuudessa.Täishampoota ja ripulilääkettä ei toivon mukaan tarvita meidän huushollissa lähitulevaisuudessa. Kop kop.

ACO Pharman lasten aurinkotuotteita sekä babywash- ja shampoo. Kokeiluun menee!
Eccoja ja Huntereita.Lisää suloisia tamineita by Noa Noa ja KappAhl.

Iskikö vauvakuume….ei, vaikka ihana sänky Gant Homen sisustustekstiileillä onkin kyseessä.

Invisibobble-hiusrinkulat jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen tasaisesti hiuksien kaikkiin kerroksiin, eikä se takerru hiuksiin ja aiheuta katkeilua. Ovh 5.90. Mulla ja 7-vuotiaalla tyttärelläni on noi käytössä jatkuvasti, eli voin suositella lämpimästi sekä lapsille että aikuisille.

Paras pienen ja vähän isommankin takkutukan kaveri, Tangle Teezer. Vähentää hiusten katkeilua, vahingoittumista ja haaroittumista. Tangle Teezer Magic Flowerpot ovh 23e.Arvostan suuresti kommenttiasi!