Tyylitsekkaus: Klara Kivilahti!

Tiistain tyylitsekissä on Boutique Kaarina K:n sisäänostaja, muodin piinkova ammattilainen ja seurapiirikaunotar Klara Kivilahti. Näin hän kuvailee tyyliään: Rakastan Rock Chic –lookkia, lempivärini on musta ja käytän lähes samoja vaatteita ja tyyliä vuoden ympäri. Rakastan mustia farkkuja, valkoisia paitoja ja nahkatakkeja yhdistettynä korkokenkiin tai bikerbootseihin, Sekoitan myös eri metallinsävyjä toisiinsa.

Tämän hetken tyyli-ikoneitani ovat Carine Roitfeld ja Kate Moss. Heidän tummanpuhuva vaatemakunsa yhdistettynä sotkuiseen tukkaan ja luonnollisiin tummiin kuluneisiin kynsiinsä puhuttelee minua. Lempimerkkejäni ovat muun muassa Balmain ja Olivier Rousteing sekä Tom Ford. Balmain on enemmän Rock Chic ja Tom Ford taas supernaisellinen ja tyylikäs.

Pahin tyylimokani oli yksiolkaiminen pinkki mekko ja iso tukka Sinkkuelämää-leffan kutsuvierasnäytöksessä muutama vuosi sitten. Olin silloin viitisen kiloa pyöreämpi. 

Yksiolkaimiset asut toimivat vain superlaihoilla tytöillä, minulla ei…

Arkisin selviän laittautumisesta 10 minuutissa. Juhliin lähtiessä saattaa mennä 20 minuuttia. Olen aina myöhässä, enkä pidä itseni meikkaamisesta.

Jättiosa palkastani menee vaatteisiin.  Merkkivaatteet myyn fashion-kirppareilla tai hyvissä second hand -kaupoissa, halvemmat lahjoitan. Ennen kun vintagebuumi rantautui, ostin paljon vaatteita secondhandeista, nykyisin vähemmän.

Tätä en laittaisi päälleni mistään hinnasta: Vaaleanpunaisen olkaimettoman tyllimekon laittaisin päälleni vain naamiaisiin, mikäli haluaisin olla Helinä-keiju.

Turkki Anton Hinkosen B.A. -lopputyö, paita Hugo Boss, hame Hervé Léger, laukku Lumi, lasit Alexander McQueen. Kuva: Chillingroad

Mekko Balmain, kengät, LV, laukku ja koru torilta.

Balmainin mekko, H&M:n korvikset ja Aquazzurran kengät. Klaran ja Karinan välissä Aquazzurran suunnittelija Edgardo Osorio.

Haalari Céline, rannekoru Balmain kengät Giuseppe Zanotti
Kuva: Maxime Ballesteos

Vastaa