Kondomeja ravintolalaskun mukana!

Lomamme lähenee loppuaan täällä Thaimassa ja orastava Suomi-ahdistus korventaa jo rintaa. Tavallaan kiva palata, kun on mukava työ ja ystävät odottamassa ja tavallaan taas jännittää, miten arki lähtee rullaamaan tällaisen irtioton jälkeen. Matka on antanut paljon pääomaa tulevaan. Olen relannut täydellisesti, tutustunut uuteen maanosaan(Australia), ihastunut entistä enemmän Thaimaahan, tutustunut uusiin inspiroiviin ihmisiin, oppinut lisää vaihtoehtoisista elämäntavoista, lukenut mahtavia kirjoja ja ladannut akkuja tulevaisuutta varten. Niin ja sitten löysin sellaisen helmen hotellien joukosta, että siitä on pakko tehdä oma postaus.

Nimittäin Pattayalla on Birds&Bees –niminen resortti, joka on ainutlaatuinen varmaan koko maailmassa. Meidän oli tarkoitus asua kyseisessä hotellissa kuukausi, mutta päädyimme vuokraamaan asunnon koulun vierestä. Suomesta tullut kaveripariskunta taas asui pari viikkoa tässä uniikissa hotellissa, joten pääsimme heidän siivellään sinne oleilemaan.

Puolentoista tunnin ajomatkan päässä Bangkokista oleva Birds&Bees sijaitsee keskellä ”trooppista sademetsää” ja tarjoaa henkeäsalpaavat merimaisemat.  Se on Hu-Kwang -poukamassa, joka on eräs Pattayan rauhallisimpia ja kauneimpia rantoja, viiden minuutin päässä keskustasta. Paikka on todella rauhoittava ja kaunis. Siellä unohtaa olevansa hektisen kaupungin keskellä.
Hotellialuetta reunustaa upea viidakkopuutarha, jossa vilistää kaneja ja kiemurtelee kauniita kävelypolkuja. Polkujen varrelta löytyy hauskoja, yhteiskunnallisesti kantaa ottavia kylttejä. Hotellissa on myös maankuulu ”Cabbages & Condoms” -ravintola.  Huvittavan nimen takana on hyväntekeväisyysorganisaatio, jonka hotellien ja ravintoloiden tuotto menee köyhien thaimaalaisten auttamiseksi sekä HIV-valistustyöhön. Kun ruoka on erinomaista, miljöö mahtava, ja tuotot menevät hyväntekeväisyyteen, niin mikäs sen parempaa

Ravintolan ovella komeilee muun muassa kondomipukuinen joulupukki. Ja laskun mukana ei tällä kertaa tulekaan karkkia, vaan kondomeja. Ja hupaisinta koko jutussa varmaan onkin sitten selitellä lapsille moista.
Puinen ravintola komeilee viidessä eri tasossa ja terasseilta on henkeäsalpaavat näkymät merelle. Suosittelen ruokailua auringonlaskun aikaan. Aaltojen pauhu, rauhoittava miljöö ja tunnelmallinen iltavalaistus tekevät kokemuksesta ikimuistoisen.

Ravintolan viidakkovessat ovat näkemisen arvoiset keinuineen ja akvaarioineen. Puitteet ovat mainiot myös trooppisten vessasefieiden ottamiseen.

2 Comments

  1. Lotta
    23 helmikuun, 2015 / 6:32 pm

    Ihan mahtavia noi kortsu-ukot 😀 Oon joskus itekkin askarrellu kondomeista, mutta tää menee ihan uudelle tasolle! Ihana teksti muutenkin

  2. Mia Malmi
    24 helmikuun, 2015 / 4:46 am

    Kiitos! Kyllä, uudelle tasolle menee! 🙂

Arvostan suuresti kommenttiasi!