Acon uudet aurinkotuotteet!

Kävin ihmettelemässä Acon uuden ulkoasun saaneita aurinkotuotteita viime viikolla Marsaanan showroomilla. Tarkemmin sanottuna mun synttäripäivänä tiistaina, joka oli viime viikon aurinkoisin päivä… tai no.. AINOA aurinkoinen päivä. Tänäänkin on harmaata ja sataa kylmää hyhmää(!), joten ehkäpä aurinkotuotteeet eivät heti ensimmäisenä ole kenenkään mielessä. Tällaisina päivinä itse lähinnä mietin, miksi istun kotona Albertinkadulla, enkä asu esim Australiassa….(esim. koska duuni, kaverit, Lumin koulu, jne.) Mutta tää sää silti…argh!!!

Kyllä se kesä kuitenkin sieltä on tulossa, uskotaan siihen, pakko uskoa! Varattiin kuitenkin kesäkuun alusta varmuuden vuoksi parin viikon matka Marbellaan, ah! Tämän hetkinen rusketukseni Aasia/Aussiloman jäljiltä on jo hiipumassa, mutta pidennän sitä erinäisillä tuotteilla, kuten Acon uudella Tan Boost Sun lotionilla, jossa on  suojakerroin 10 (19,90€/200ml). Se lisää ihon omaa melaniinin tuotantoa ja vähitellen vahvistaa ja pidentää rusketuksen kestoa. Acon tuotteet ovat edullisia, alkoholittomia ja hajusteettomia, mistä seikoista pidän myös. Kaikki kasvoille tarkoitetut aurinkotuotteet ovat hajusteettomuuden, alkoholittomuuden ja väriaineettomuuden lisäksi myös vedenkestäviä. Ikisuosikkini kasvoille tarkoitetuista tuotteista on ACO FACE Sun Kissed Face Cream, jota en voi ylistää tarpeeksi. Se antaa kasvoille kevyen, vähitellen kehittyvän rusketuksen ja toimii hyvänä perusnaamarasvana meikin alle ja ilman. Senkin ulkoasu on uudistunut, mutta nimi on pysynyt samana. Apteekeista löytyy.

Sain hyvän vinkin: Kaksi kämmenellistä aurinkorasvaa riittää yhteen rasvauskertaan(kasvot+kroppa). Monet laittavat liian vähän korkeata suojakerrointa, vaikka sitä tarvitsee levittää ihan yhtä paljon kuin matalampaakin suojakerrointa.
Perheen pienimpien lasten herkälle iholle kehitetyt Sensitive Sun Cream SPF 30 ja SPF 50 –aurinkovoiteet (17,90€/125ml, 20,90€/125ml) sisältävät fysikaalisen ja partikkelifiltterin, mikä vähentää yliherkkyysriskiä. Tuotteet muodostavat iholle valkoisen kalvon, joten on helppo nähdä, mihin kohtaan voidetta on levitetty. Fotostabiili aurinkosuoja antaa suojaa sekä UVA– että UVBsäteitä vastaan. Hypoallergeeniset tuotteet ovat erittäin vedenkestäviä ja ne on valmistettu ilman hajusteita ja väriaineita. 

Mattapinnan jättävä Light Touch Mattifying Face Sun Cream SPF 20 (14,90€/50ml) ja Nourishing Face Sun Cream SPF 30 (15,90€/50ml) antavat tehokasta suojaa UV-säteitä, erityisesti UVA-säteitä, vastaan heti levityksen jälkeen. Voiteet kosteuttavat ihoa eivätkä tuki ihohuokosia. Ne sisältävät antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia, joka antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Hydrating Sun Stick SPF 20 -aurinkopuikko (9,80€/8g) antaa tehokasta suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan herkästi palaville ihoalueille kuten huulille, nenälle ja poskille. Sisältää ihoa pehmentäviä aineita sekä E-vitamiinia. Miedosti vaniljalta tuoksuva Lip Balm SPF 30 -aurinkohuulivoide (4,90€/5g) antaa tehokasta, pitkäkestoista suojaa UVA- ja UVB-säteitä vastaan heti levityksen jälkeen. Huulivoide pehmentää kuivia huulia ja se sisältää E-vitamiinia sekä hoitavaa Canola-öljyä. Kuvassa oikealla rusketusta pidentäväTan Boost Sun lotion, jossa on  SPF 10 (19,90€/200ml)

.

Arvostan suuresti kommenttiasi!