Iltasi prinsessana? Laita ylös tämä päivämäärä!

Minua pyydettiin vinkkaamaan kivasta tapahtumasta, joka pidetään ensi kuussa. En luonnollisestikaan vinkkaisi tapahtumasta, josta en itse innostuisi, mutta tämähän kuulostaa joka tytön toteen käyneeltä tuhkimo-unelmalta! Jos siis sinulla on juhlat tulossa tai haluat muuten vain viettää illan prinsessana, niin mars tänne! Itse menen ehdottomasti ahmimaan pukuja ainakin silmilläni.

Juhla- ja hääpukujen maahantuojien yhdessä järjestämä myyntitapahtuma MaahantuojienOutlet järjestetään Wanhalla ylioppilastalolla Helsingissä lauantaina 11.4.2015. Jollet pääse Helsinkiin tuolloin, järjestetään tapahtuma pienemmässä mittakaavassa tänään Jyväskylässä ja 22.3. Tampereella.

Tapahtumassa on myynnissä yli 1000 eri pukua, joten vaihtoehtoja pitäisi löytyä ja kokojakin koosta XS kokoon XXL asti. Suurin osa puvuista on yksittäiskappaleita, joten samanlaista ei välttämättä tule heti nurkan takana vastaan. Ja mikä parasta, pukujen hinnat ovat vähintään -50% alkuperäisistä hinnoista!

Maahantuojien Outlet on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojekti, jossa myydään edellisen kauden mallipuvut ja näytekappaleet edullisesti suoraan kuluttajille. Ensimmäinen Maahantuojien Outlet järjestettiin 5 eri yrityksen yhteistyönä ja mukana oli yli 500 iltapukua. Kävijämäärä ylitti tammikuussa kaikki odotukset ja sen seurauksena päätettiin järjestää vielä uusi tapahtuma vielä samana keväänä, eli nyt 11.4.2015.

Näitä löydät tapahtumasta:

Ylioppilasmekkoja: lyhyitä ja puolipitkiä pukukaunottaria trendikkäissä väreissä

Juhlamekon kesäjuhlaan: kukkia, kevyitä kankaita, ihania nudesävyjä ja raikkaita värejä

Kaasonmekkoja: pastellisävyjä, kevyitä laskeutuvia kankaita

Iltapuvun akateemiseen juhlaan: klassisen mustan, tyylikkään ja hillityn klassikon tai upean vuosijuhlamekon.

Iltapuvun edustustilaisuuteen: väreissä ja koossa löytyy.

Esiintymisasun tai  ainutkertaisen uniikkipuvun.

Nähdään 11.4. Vanhalla ylioppilastalolla!


Arvostan suuresti kommenttiasi!