Uusi tukka(ja mieli)loman jälkeen!

Hello,
Takaisin taas Suomessa. Ensipäivät menivät matkarasituksista ja jet lagista toipuessa, sekä muun muassa remontoitua kotia ja vinoa postipinoa ihmetellessä. Matkamme aikana meille oli tehty muun muassa uusi keittiö, sekä maalattu seinät. Vielä kun vaihdamme uudet parketit ja hankimme hieman uusia kalusteita, niin avot! Welcome Avotakka! Just kidding…
Ihanan, mieltä ylentävän loman jälkeen oli syytä myös pistää tämä  lady kuntoon myös ulkoisesti. Eli luottokampaajalle mars! Tanja Ahonen punavuorelaisesta Image Lift -kampaamosta loihti auringon ja suolaveden/kloorin rankaisemasta tukastani sileän, kiiltävän ja punamustan lopputuloksen. Rehottavat kulmatkin saivat kyytiä ja näytän taas ihmiseltä, joka voi keskiviikkona mennä ensimmäiselle työkeikalleen Suuri Journalistipalkinto -gaalaan. It´s good to be back!

Tyytyväinen tulokseen. Tunnen rentoutuneeni ja uudistuneeni. Pää on täynnä uusia ideoita ja mieli täynnä taistelutahtoa niiden toteuttamiseen. Olen matkallani nähnyt ihmisiä, joilla ei ole mitään. Silti he hymyilevät ja suhtautuvat elämään rakastavasti ja täynnä toivoa. Me muut taas olemme helposti tyytymättömiä, vaikka meillä on KAIKKI. Me voimme unelmoida asioista, joista he eivät tiedä mitään. Siitä saan ainakin itse lisäpontta muiden auttamiseen ja unelmieni tavoittelemiseen.

Nonni, tukkajärkytys! Tässä on lopputulos, kun lotraa 2,5 kk Aasiassa ja Australiassa suolaisessa merivedessä ja auringon armoilla. Oli ”muutama” kaksihaarainen, voin kertoa.

Kampaamokeikan jälkeen kävin kävelyllä Kaivarissa ja ihastelin maisemia kuin olisin ollut turisti ikään. Ihania jugend-taloja, keväinen ilma, upea meri…pitää näköjään lähteä säännöllisin väliajoin pois, että näkee kotiseutunsa taas tuorein silmin ja osaa arvostaa sitä sekä omaa elämäänsä täysillä.

Arvostan suuresti kommenttiasi!