Tyylitsekkaus: Noora Hautakangas!

Moikka,

Torstain tyylitsekissä on Voicen pirteä aamujuontaja, nakudeittiohjelman juontaja ja ex-missi Noora Hautakangas. Näin kaunotar kuvailee tyyliään:

Tyyli on tärkeä osa identiteettiäni ja mietin asuokonaisuudet tarkasti. Yhdistelen luksusta,sekä ketjuliikkeiden ja kirpparien löytöjä suvereenisti.  Käyn kirppareilla joka viikko. Pidän yksinkertaisista, klassisista linjoista, mutta asussa pitää myös olla joku juju. Suosin näyttäviä asusteita ja isoja koruja. Kun tuntee olonsa hyväksi vaatteissaan, se näkyy ulospäin. Tyylini on ennen kaikkea rento: Pidän mielelläni tennareita virallisemmissakin tilanteissa. Inspiraatiota haen muun muassa kirppareilta ja blogeista.

Näin tyylini on muuttunut vuosien varrella: Aikuisena olen yksinkertaistanut tyyliäni. Ennen tyylini oli melkoista sillisalaattia. Nykyään värimaailmani on melko mustavalkoinen, tosin tykkään keväällä ja kesällä käyttää myös neonvärejä ja pastellin sävyjä.

Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: Minishortsit ja hotpantsit jätän nuoremmille! Roiskeläppäkausi meni jo 10 vuotta sitten. Liian lyhyttä – ei pysty!

Mekko: Thaimaan basaarista hankittu, neule: Zara, kengät LV, lasit: Met Otsamo/Specsavers, sylissä oleva viisivuotias Wallu-koirani on paras asusteeni!

Ylempi rannekoru LV, alempi basaarilöytö Thaimaasta.

Arvostan suuresti kommenttiasi!