Tyylitsekkaus: Sanni!

Perjantain tyylitsekissä on ihana artisti Sanni. Näin hän kuvailee tyyliään: Tyylini on aika selkeä ja streethenkinen. Viihdyn yleensä tummissa kuteissa, mutta en pelkää värejäkään.  Suosikkivaatteitäni ovat on kirkkaanpunainen baseball-takki, farkut, conssit ja snapback-lippikset. Kesällä tykkään käyttää farkkusortseja, ruutupaitaa ja nahkatakkia. Takit ja lyhyet topit ovat tyylini kulmakiviä.
Kiinnitän tyyliini enemmän huomiota nyt, kun olen julkaiseva artisti. Esiintyjänä minulla on laaja repertuaari erilaisia vaatteita ja asusteita, jotta voin muuntautua keikoilla fiiliksen mukaan.  Päätän toki itse, mitä päälleni pistän, mutta kuuntelen myös stylistini Maryam Razavin neuvoja. Hän antaa minulle rohkeutta ja inspiraatiota kokeilla uusiakin juttuja. Hän stailaa minut lähinnä kuvauksiin, mutta arkivaatteet valitsen itse.
Kaverit aina nauravat, ettei meille mahdu edes sisään, kun eteinen on niin täynnä rotseja ja kenkiä. Merkkilaukut eivät ole juttuni: En ymmärrä niiden keräilyä.
Itselleni mukavuus on etusijalla. Koen oloni epämukavaksi, jos joudun pukemaan jotain glamourvaatteita päälle juhliin. Mielummin tulen omana itsenäni ja tunnen itseni hyväksi nahoissani.
Tätä en pukisi päälleni mistään hinnasta: En koskaan vanno etukäteen, laitanko jotain päälleni vai en.

– Sanoin aina, etten koskaan värjää tukkaani pastelliväreillä. Nyt siitä on tullut kai jonkinlainen tavaramerkki, Sanni pohti stylistinsa Maryam Razavin kirjanjulkkareissa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!