Evo tuli Suomeen!

Kävin eilen tutustumassa erääseen tämän hetken kiinnostavimpaan hiuskosmetiikkasarjaan, eli australialaiseen Evoon, joka lanseerattiin tällä viikolla kampaamoihin Suomessa. Brändin juttu on sen hauska imago. Kuten paikalla olleet perustajajäsenet kertoivat, he eivät ota itseään turhan vakavasti. Hyvä oppi meille kaikille. Pääasia kuitenkin on, että tuotteet toimivat. Koin tämän käytännössä ollessani Australiassa. Rakastan heidän shampoitaan sekä suolasuihketta ja kuivashampoota. Tuotteet ovat ylellisiä ja korkealaatuisia ja pakkaukset persoonallisia ja niiden tekstit omaperäisiä ja aussihuumorilla sävytettyjä. 
Suosittelen: Waterkiller dryshampoota, joka on 2 in1 -kuivashampoo ja muotoilutuote samassa. Sopii kaikille hiustyypeille ja säästää sekä aikaa että vettä. Ovh 27e/ 300ml.

Evon missio on luoda kauneussarja, joka on yksinkertainen, laadukas ja toimiva käytännössä. He eivät markkinoi sarjaansa luomuna, vaan kertovat, että kaikki ainesosat mitkä ovat tuotteissa, ovat siinä siksi, että ne ovat tarpeellisia. Tuotepakkaukset toki ovat 100 prosenttisesti kierrätettäviä ja Evo kompensoi hiilijalanjälkeään ostamalla päästöoikeuksia. Tuotteet ovat myös parabeenittomia ja sulfaatittomia. Evo ei kuitenkaan tee ainesosista hirviöitä erottuakseen, vaan on päättänyt, että näitä ainesosia ei käytetä niiden ympäristövaikutusten vuoksi. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä. He haluavat kuulemma pitää kauneusalan rehellisenä…hmm, kunnianhimoinen pyrkimys.  Hauska hyväntekeväisyysaspekti on se, että kaikki vahingoittuneet tuotteet lahjoitetaan asunnottomien yömajaan.

Toinen Evon perustajista Grant Norton tekemässä mallille kampausta salty dog -suolasuihkeella.

Paikalla olleet kauneusalan ammattilaiset saivat todeta lopputuloksen omin käsin.

Toinen Melbournesta kotoisin oleva perustajajäsen Michael Bacon oli myös miellyttävä ja asiantunteva kaveri.

Miesmalli.

Evon mainoslakana. Tuotevalikoimista löytyy myös harjoja, sekä ihonhoitotuotteita.

Vastaa