Tyylitsekkaus: Sahra Ali!

Tänään tyylitsekissä Tuulitunneli-ohjelmasta tuttu somalialaissyntyinen malli ja tulkki Sahra Ali. Näin hän kuvailee tyyliään: Haluan aina erottua joukosta – toivottavasti positiivisessa mielessä. Makuni on melko klassinen ja seksikäs. Peitän jotain ja paljastan jotain. Yksinkertaisuus on kaunista. Keltainen on lempivärini ja rakastan myös punaista. Kun lähden bilettämään, en ikinä laita valkoista päälle. En halua ottaa riskiä, että humalaiset sotkevat vaatteeni.

Huollatan säännöllisesti akryylikynsiäni ja minkkiripsipidennyksiäni Ruoholahdessa.
Rakastan suomalaisia brändejä, kuten Minna Parikkaa tai Kalevala Korua.
Olen laukkufriikki, kenkiä en omista kuin noin 10 paria. Tuhlaan enemmän rahaa lasteni vaatteisiin kuin omiini. Olen tosi tarkka rahankäytön suhteen ja mestari tekemään löytöjä alesta. Jos haluan jotain siistiä, niin säästän siihen pitkään.

Työssäni tulkkina pukeudun melko konservatiivisesti, jos vaikka menen töihin Käräjäoikeuteen. Muuten en mieti asuvalintojani kauheasti, enkä edes laittaudu kovin usein. Pahin tyylimokani sattui 19-vuotiaana, kun rajasin huuleni mustalla huulenrajauskynällä. Ei hyvä. Olen kerran ollut punapää kahden päivän ajan, sitten vaihdoin takaisin omaan väriin.

Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Ei ole mitään sellaista. Tämä johtuu mallintyöstäni, jonka myötä olen tottunut pukemaan päälleni  mitä vaan koska vaan. Jos vaikka pukeudun mustaan jätesäkkiin, niin osaan myydä sen.

Haalari Zaran alennusmyynnistä noin 15 euroa, laukku LV, kello Guess, Kalevala-korun kaulakoru ja rannekoru. Kiilakorkosandaalit H&M 5 euroa.

Arvostan suuresti kommenttiasi!