Joe Blascon syysmeikki(40+)!

Olin eilen ihanassa piristysmeikissä Norris Cosmeticsilla Fabianinkadulla. Meikki tehtiin Joe Blascon klassikoilla plus syksyn täsmävinkkituotteilla, joita ovat muun muassa itselleni käytetyt Orange Hilite 1 -valoväri(mieletön), Red Neutralizer 1, sekä Brown Ultramatte-voidemainen rajausväri. Syksyn uutuus niin ikään on 5 in 1 -BB-voide, johon ihastuin ikihyviksi ja jota meikissäni käytettiin meikkivoiteen korvaajana. Lisätietoa Blascon tuotteista löydät täältä. Suosittelen siis hankkimaan laatua ja nämä tässä postauksessa mainitut tuotteet ovat omia uusia luottotuotteitani!

Meikkaaja muuten meinasi lentää pyllylleen, kun kuuli ikäni. Hän arveli parikymppiseksi. Ööh, ihan kiva! 😀 Tässä iässä tuollainen on musiikkia korville! En siis ole onnistunut tärvelemään itseäni ihan ryppyiseksi rusinaksi kaikella elämisellä, auringonotolla ja samppanjankittaamisella, ainakaan vielä. 

Kulmat tehtiin Midnight Brown-ultramatte-värillä ja harjalla. Piirteitä korostettiin ja häivytettiin Bronze Finish-aurinkopuuterilla ja Red Neutralizer 1-neutralisoijalla. Silmänalusia peitettiin Orange Highlite 1-valovärillä. 
Tämä ihmevoide loihtii väsyneestä ihosta hetkessä napakan ja freesin. Täydellinen meikinalusvoide, suosittelen!
Meikin teki Riina Joe Blascolta.
Blascon uutuustuote 5 in 1 BB-voide, joka tällä erää korvasi voimakaspigmenttiset meikkivoiteet, kiitos kuluneen kesän antaman pohjavärin. Anti-age BB-voide kosteutta, tasoittaa ja antaa kauniin mattapinnan.

Meikistä tuli pehmeä ja sopiva myös päivänvaloon. Ihoon laitettiin alle siis Instant Youth Activator ja sitten BB-voide, sekä ripaus Medium-sävyistä puristepuuteria. Poskipunan sävy oli pinkki Morning. Luomiväri oli maanläheinen sävy Brown, rajaukset tehtiin Midnight Brown-puristevärillä+harjalla. Maskarana toimi klassikko Black-kierremaskara. 
Blascon loistavat siveltimet ovat synteettisesti valmistettuja(jäljittelevät oikean eläimen karvaa, mutta ovat mm. helpompia puhdistaa), sillä hän vastustaa eläinkokeita ja on muutenkin melkoinen eläinaktivisti.
Huulet rajattiin luumuisella rajauskynällä, sävy Earth. Huulipunan sävy oli Satin. Kokonaislopputulos on mielestäni kuulaan kaunis ja syksyinen.

3 Comments

 1. Aki Karjalainen
  28 elokuun, 2015 / 5:53 am

  olet tosi kaunis !

 2. Mia Malmi
  28 elokuun, 2015 / 6:17 am

  Voi kiitos! Kivaa päivää sinulle:)

 3. Unknown
  21 lokakuun, 2015 / 9:05 am

  Pirteä meikki ja sopivan kevyt. -nainen49-

Arvostan suuresti kommenttiasi!