Hiusten uusi elämä Colorphlexillä!

Kävin Colorphlex-käsittelyssä Salon Frisetissä Mannerheimintiellä. Mitä kyseinen käsittely siis tarkoittaa? Colorphlex, kuten myös kilpailijansa Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään enimmäkseen hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa ja jäntevöittää hiuksia.

Colorphlex  toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa – niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa ja sitä voidaan käyttää siis väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa yhtäaikaisesti. Itselleni tehtiin pelkkä hoitokäsittely, joka on alkaen 62 euroa hiusten pituudesta riippuen. Muiden käsittelyjen yhteydessä se on hieman edukkaampi. Tulostan pitäisi kuulemma tuntua viikkokaupalla. Katsotaan! Nyt heti hoidon jälkeen olen ainakin supertyytyväinen. Katkeilleet ja kuivat kesähiukset ovat nyt paksun ja terveen tuntuiset, hiuksen pinta on silkkinen ja kiilto mahtava. Katsokaa vaikka!

Minulle ei laitettu väriä, mutta hoidon aikaansaama mahtava kiilto tekee sen, että tukka vaikuttaa juuri värjätyltä. Mitään muotoilutuotteita tässä ei myöskään ole, lukuunottamatta lämpösuojaa suoristusraudalle.

Salon Friset sijaitsee Mannerheimintie 29:ssa, Kisahallilta yksi ratikkapysäkki Töölöön päin.

Ihana kampaaja Heini Rintala teki käsittelyn ja samalla mahtavan päähieronnan. Suosittelen!

Tässä lähtötilanne. Ei mitään katastrofaalista,  paitsi kulahtanut väri ja kesän jäljilltä kuiva latva.

Ensimmäisessä vaiheessa tukka pestiin syväpuhdistavalla shampoolla ja suihkutettiin Colorphlexiä hiuksiin. Sitten infrapunalampun lämpöön kymmeneksi minuutiksi.

Toisessa vaiheessa Colorphlex levitettiin naamion tavoin tyvestä latvaan 10 minuutiksi, kammattiin läpi ja huuhdeltiin lopulta pois. Tässä lopputulos!

Arvostan suuresti kommenttiasi!