Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta -kirjan julkkarit Kiasmassa!

Median monitoiminainen, Ellen Suomeen aikanaan lanseerannut FT Mirva Saukkola julkaisi keskiviikkona yhdeksännen kirjansa Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää pukeutumisesta. Tyylikkäät julkkarit pidettiin Kiasmassa ja paikalla oli muoti- ja liike-elämän vaikuttajia, kollegoja ja ystäviä. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja paikan päällä sai tutustua upeaan ja rakkaudella tehtyyn kirjaan, joka kattaa pukeutumisen ja tyylin kaikki osa-alueet ihanan hienostuneella tavalla. Kirja rajautuu lähinnä klassikoiden esittelyyn, joten mitään uutta ja mullistavaa siinä ei ainakaan itselleni ollut. Tässä ote kirjailijan alkupuheesta: ”Ajatus tämän kirjan kirjoittamisesta kumpusi enemmänkin rakkaudesta tyyliin kuin muotiin. Jälkimmäinen on elämyksellinen piristäjä, joka tuo vaihtuessaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Tyylin tulee kuitenkin perustua kestävämpiin asioihin”. 
Lukemani perusteella suosittelen kirjaa perusteokseksi kaikille muodista ja tyylistä kiinnostuneille. Sopii myös oivasti lahjakirjaksi!

Pääsin samaan kuvaan juhlakalun kanssa. 
Lahjapöytä täyttyi nopeasti kukista ja kuohuvasta.
Kirjassa kerrotaan vastaus muun muassa siihen ikuisuuskysymykseen, mikä on oikea helman pituus…

…ja esitellään kattavasti asusteet, kuten maailman myydyimmät ja kopioduimmat laukkumallit. Siinä kerrotaan myös, miten erottaa aito feikistä.

Mirvalta ilmestyi viime vuonna Etiketti-käytösopas arkeen ja juhlaan -kirja. ISTV:ssä pyörii hänen ja Juri Silvennoisen humoristinen ja oivaltava Etikettikoulu-ohjelma.

Tyylistään varmat ex-mallit Sara Ramsay ja Juri Silvennoinen tietävät myös jotain pukeutumisesta.

Kirjassa opastetaan oikeanlaisen laukun hankintaan. Itselleni etualalla oleva Chanelin pikkumusta on se ainoa oikea juhlalaukku. 

Hanna Sumari, anna anteeksi, etten saanut siinä valossa sinusta parempaa kuvaa! Näytit säteilevältä luonnossa.

Tarjoiluissakaan ei ollut valittamista. 

Arvostan suuresti kommenttiasi!