Tyylitsekkaus: Heidi Sohlberg!

Tänään tyylitsekissä on eilisen Vanhalla pidetyn Puuma Stage -muotinäytöksen takahuoneesta bongattu ex-missi ja malli, Elixir-juontaja Heidi Sohlberg. Näin hän kuvailee tyyliään: Olen naisellinen ja klassinen pukeutuja, en revittele vaatteilla. Arjessa olen sporttimimmi ja viihdyn lenkkareissa sekä farkuissa, hupparissa ja nahkatakissa. Korkkareita en ole käyttänyt tätä iltaa lukuunottamatta vähään aikaan. Tänään vedin kaapistani Katri Niskasen Sorrow dressin, joka on lempparipikkumustani, kun esittelen Tillanderin koruja muotinäytöksessä. Lempivärini on yllättäen musta. Kesällä hurahdin hetkeksi koralliin, mutta huomasin yhdisteleväni sitäkin mustaan.

En seuraa trendejä, vaan pukeudun siihen, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Tyylimokia olen varmaan vuosien varrella tehnyt paljonkin, mutta nyt ei tule yhtään mieleen. Stailistit voivat sitten antaa tuomionsa vanhoja kuviani katsomalla. Ruudulliset flanellipaidat olivat aikanaan aika karseita, mutta puolustuksekseni voin sanoa, että oli niitä kaikilla muillakin.

Kenkiä ja laukkuja minulla on enemmän kuin laki sallii! Ne paheet naiselle sallittakoon.

Tätä en pistäisi päälleni mistään hinnasta: Napapaidat! Se aika elettiin 20 vuotta sitten.

Oma arvio: Heidin urheilullisen ja pitkässä varressa kaikki näyttää yleensä hyvältä. Lyhyt hiusmalli pukee Heidiä paremmin kuin missiaikojen pitkä. Se on hänelle hyvä tavaramerkki.
Hatunnosto myös naiselle, joka onnistui pudottamaan lähes 30(!) raskauksien myötä kertynyttä kiloa!!!

Musta mekko on Katri Niskasen Sorrow dress, kengät italialaista designia, korut Tillander. Mekko on Heidin vaatekaapista ja korut näytösrekvisiittaa. Kuva Kari Pekonen/IL

Arvostan suuresti kommenttiasi!